⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Hoca değil, Okan'ın şampiyonluklar da katkısı yok türü söylemleri eleştiri sanmaya devam etsen. Diyecek söz yok.
Katkısı var veya yok. 4 yıldır hayvan gibi kadrolar anadolu kulüplerini zar zor yenerken hocaya rağmen şampiyon olduk söylemini hiçte haksız bulmuyorum. Sezonda 5-6 kiritik maçı gayet iyi çözerken. Basit maçlarda az daha ipe götürüyodu. Bunlarıda unutmasın kimse o zaman. Bu akşam olağanüstü idi. Ama öncesi felaket şeyler var. İnşallah artık bu çizgide devam eder. Ben sadece bunu söylerim. Benim için isimlerden ziyade Galatasaray önemli. Sende biata devam. Hayırlı işler

Galatasaray İngiliz Sever

Temsilcimiz Galatasaray Liverpool'u kendi sahasında 1-0 yenerek sezonun ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini elde etti.
Bu sonuçla üç sezon üst üste İngiliz ekiplerine üstünlük kurmayı başardı.

2023-24 M. United | 3-2
2024-25 Tottenham | 3-2
2025-26 Liverpool | 1-0

Bu sonuçla Galatasaray, UEFA takım sıralamasında D. Zagreb ve Slavia Prag'ı geride bırakarak 48. sıraya yükseldi.

Uyuma zamanı abi. Hocaya laf edenler nerde diye foruma giren cahiller yüzünden keyif kalmadı... Böyle devam edin diyecek söz yok

Onları düşünebilse zaten araplardan değil ingilizlerden gelir o 50 milyon euro
Bu cümleleri geçelim. Yapacak arkadaş. Belki de takım Avrupa'da 2 maç fazla kazanmaktan oluyor bu basit tercih hataları yüzünden. Kafasına vura vura öğretecek Okan Buruk. Yunus da böyle. Öncelikleri en iyi opsiyon değil kale oluyor hep. Hiç bencillik yapmayan Osi bile yaptı aynısını bugün en sonunda.

Geri
Üst Alt