Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.620
- 24.264
- 2.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katkısı var veya yok. 4 yıldır hayvan gibi kadrolar anadolu kulüplerini zar zor yenerken hocaya rağmen şampiyon olduk söylemini hiçte haksız bulmuyorum. Sezonda 5-6 kiritik maçı gayet iyi çözerken. Basit maçlarda az daha ipe götürüyodu. Bunlarıda unutmasın kimse o zaman. Bu akşam olağanüstü idi. Ama öncesi felaket şeyler var. İnşallah artık bu çizgide devam eder. Ben sadece bunu söylerim. Benim için isimlerden ziyade Galatasaray önemli. Sende biata devam. Hayırlı işlerHoca değil, Okan'ın şampiyonluklar da katkısı yok türü söylemleri eleştiri sanmaya devam etsen. Diyecek söz yok.
Pas verdi aslında burada topa yetiştiğinde allison'dan döndü top.Ekli dosyayı görüntüle 304708
Şu kötü hücum tercihleri her maç balta vuruyor bize bu arada. Şurada topa tıklatsa topla kaleye girecek Osi.
?Singo takımın en kötüsü bugün.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 304708
Şu kötü hücum tercihleri her maç balta vuruyor bize bu arada. Şurada topa tıklatsa topla kaleye girecek Osi.
İlk dokunuşu önüne doğru yapmaya çalıştı gerek yoktu tekte salacaktı önüne.Pas verdi aslında burada topa yetiştiğinde allison'dan döndü top.
Onları düşünebilse zaten araplardan değil ingilizlerden gelir o 50 milyon euroİlk dokunuşu önüne doğru yapmaya çalıştı gerek yoktu tekte salacaktı önüne.
Bu cümleleri geçelim. Yapacak arkadaş. Belki de takım Avrupa'da 2 maç fazla kazanmaktan oluyor bu basit tercih hataları yüzünden. Kafasına vura vura öğretecek Okan Buruk. Yunus da böyle. Öncelikleri en iyi opsiyon değil kale oluyor hep. Hiç bencillik yapmayan Osi bile yaptı aynısını bugün en sonunda.Onları düşünebilse zaten araplardan değil ingilizlerden gelir o 50 milyon euro
Bence çok fark olmaz ama ümidimizde olmaz maçta.0-2 gibi bir skor bekliyorum.