- 18 Eylül 2018
- 15.622
- 11.970
- 1.473
Maç skorlarını paylaşan tweter büyücüsü ne diyor bu maça.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç skorlarını paylaşan tweter büyücüsü ne diyor bu maça.
Ofsayt çizgisini bozuyor sürekli onun üstüne oynayacaklardır özel hazırlanmalı teknik ekip tarafındansallai çok korkutuyor beni
Hızlı oyuncu gelince bu arada aklıyla ayakları da koordine çalışmıyor, en büyük sorun bu bence.Orayi boşaltıp gidiyor bazen , saçma sapan geçişle 1-0 falan başlarsak kötü olur baya.Ofsayt çizgisini bozuyor sürekli onun üstüne oynayacaklardır özel hazırlanmalı teknik ekip tarafından
Bundan önceki 2 postum da olumluydu. Araştırmanı öneririmGS lehinde bir tane postun yok 3 senedir.
Benim hislerim kuvvetlidir rengim Barışa ne kadar kizsak da bu maç gol atacağını hissediyorum. Kesinlikle ama kesinlikle 3 puan almalıyız. Bizi üste taşıyacak 3 puan alırsak. Bazı renktaşlar sallai demiş ben de korkuyorum valla. Eli ayağı pek koordineli çalışmıyor defans yaparken. Dikkatli olması lazım. Takım full konsantrasyon çıkmalı yoksa en ufak hatada cezayı keserler. Basit oynuyor bodo topu gezdirmiyor direkt sonuç odaklı. Osimhen İlkay sane ya da Yunus ucgenleri çok değerli. Seri oynayınca apışıp kalıyor bodolu oyuncular. Duran toplar bizim için tehdit olabilir uzun bir santrforlari var. 3 puanı alıp yolumuza bakalım. Gönül ister ki averaj da arti olsun.Baris olsa zor bir mac olur bizim icin. Ancak Bodo'nun sacma bir gunune denk gelirsek sahada Baris varken kazaniriz, yoksa imkani yok.
Umarim hoca bunun farkindadir, acayip cok sahip cikti Baris'a.
O kadar gol olacağını zannetmiyorum ya bu maçta.
Young Boys olayı gibi olmasın bu.bu maç 90dk sığırpress + 50 bin ıslık show 4-1 bitecek arkadaş

bu maç 90dk sığırpress + 50 bin ıslık show 4-1 bitecek arkadaş