Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
Bodo eski bodo değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman kayıplara karışmışız biz sen miyiz aslan parçasıgalibiyet gelmezse yine kayıplara karışma dostum
bjk maçından sonra recep konu konu gezip seni arıyodune zaman kayıplara karışmışız biz sen miyiz aslan parçası
keza gs galibiyet alamasıncılardan da değiliz
şerefimizi kaybetmedik![]()
aynen dostum ben işsiz değilim de git ara bul bakalım o gün var mıydım yok muydumbjk maçından sonra recep konu konu gezip seni arıyoduben hep buradayım ama
Sende inadına bizim Başağa 7 attığımız maçı gönder gitsinYa her gün şu maçı atıp durma be! Anladık 5 atmışlar.
ihraç olup onu mu bahane edecen bu sefer de dostum ? Maçtan sonra kayboldun ertesi gün akşam falan geldin , hatta bir konuda saddam gibi saklandığını belirttim.Renktaşlarımız burda maça üzülürken neden destek olmadın onlara ? Bu nası gslilik ?aynen dostum ben işsiz değilim de git ara bul bakalım o gün var mıydım yok muydum
hatta iddaya girelim varsam sana ihraç yoksam bana?
yemedi demi iskender olup olmadığımihraç olup onu mu bahane edecen bu sefer de dostum ? Maçtan sonra kayboldun ertesi gün akşam falan geldin , hatta bir konuda saddam gibi saklandığını belirttim.Renktaşlarımız burda maça üzülürken neden destek olmadın onlara ? Bu nası gslilik ?
olmadığını söyledim dostum yine yemeyen bir şey yok.Destek işleri benlik değil ama harbe girmek benim işim merak etmeyemedi demi iskender olup olmadığım
sen destek olsaydın gslisin ya
dostum benle hiç harbe girmeğa çalışma eline aldığınnan kalırsın yazık olur gençliğine
bodo ile glimt arasinda niye / var?