⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Mactan önce zeminin iyice irzina gecelim biz alisigiz ztn derhal son dakika bir konser fln ayarlansin bu gece

berg
hauge
högh

eli ayağı düzgün 3 oyuncuları var. gerisi fizik gücü ve yardımlaşma.

duran toplara dikkat.
geçiş hücumlarına dikkat.

bu kadar.

aynen dostum ben işsiz değilim de git ara bul bakalım o gün var mıydım yok muydum
hatta iddaya girelim varsam sana ihraç yoksam bana?
ihraç olup onu mu bahane edecen bu sefer de dostum ? Maçtan sonra kayboldun ertesi gün akşam falan geldin , hatta bir konuda saddam gibi saklandığını belirttim.Renktaşlarımız burda maça üzülürken neden destek olmadın onlara ? Bu nası gslilik ?

ihraç olup onu mu bahane edecen bu sefer de dostum ? Maçtan sonra kayboldun ertesi gün akşam falan geldin , hatta bir konuda saddam gibi saklandığını belirttim.Renktaşlarımız burda maça üzülürken neden destek olmadın onlara ? Bu nası gslilik ?
yemedi demi iskender olup olmadığım
sen destek olsaydın gslisin ya ;)
dostum benle hiç harbe girmeğa çalışma eline aldığınnan kalırsın yazık olur gençliğine

yemedi demi iskender olup olmadığım
sen destek olsaydın gslisin ya ;)
dostum benle hiç harbe girmeğa çalışma eline aldığınnan kalırsın yazık olur gençliğine
olmadığını söyledim dostum yine yemeyen bir şey yok.Destek işleri benlik değil ama harbe girmek benim işim merak etme ;)
sana karşı hırsım bu şekil

Barış Alper Yılmaz posyonları ezerken:

tenor.gif

Salin saneyi bodonun uzerine
Adam iki gol attı ikisinde de paslar standartti
Ikisinde de Turkiye Ligi'nde kimsenin yapamayacağı demiyorum bak aklına getirmeyeceği şekilde topu önüne aldi

Ilkayi dinlendirmek lazım bodo Ilkay maçı değil Lemina Toreira Sara
Yunus Sane Osimhen
Barış efendi biraz dinlensin iyi gelir

GS yüzyılının esas başlama maçı olarak görüyorum

Geri
Üst Alt