⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

BAY zaten sana aşırı gıcığım son 2 aydır ama var ya şu maçta şu danalarla ölümüne güreşmezsen çok pis küfür ederim sana.

[A Spor]

1761054253649.webp

Bence şey çok sıkıntı maçları hep kamikaze gibi oynanmış gördüğüm kadarıyla. Kızılyıldız maçında 2 takım toplam 38 şut çekmiş, her iki kaleci toplam 16 kurtarış yapmış. Bir de ne kadar doğru bilmemekle birlikte sofascore'a göre Tottenham maçında Bodo toplam 132 km koşmuş görünüyor toplam 144 sprint yapmış oyuncuları deli midir nedir bu adamlar
kizilyildiz deplasmanindan bahsetmistim, 1 tane isabetli sutlari var

Bu maçı sağlam bir oyunla kazanırsak ufaktan bir ilk 8 ihtimali bile ortaya çıkabilir.. Sonraki maç kötü durumdaki ajax ve st.guilesse...12 puan yaptığımız senaryoda çok başka yerlere gidebilir durum..

Haha görürsün aslanım yarın akşam

Belli oldu bunlar maç sonu öve öve bitiremeyecekler atmosferi

Bu otel önüne gitme işi belki olmayacaktı bile bu sefer ama bu açıklamalardan sonra olur gibi

Bu arada bu atmosfer işi bu sezon çok konuşulmaya devam edecek gibi duruyor her maç skordan bağımsız bir şova dönüştürmeliyiz bunu

Aslan özünde aslında kedidir ve farelerle oynamaya bayılırlar. Bodo ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynayacağız.

parolamız galibiyet ama ben skor avantajı elde edilince işi şova dökeceğimizi düşünüyorum. Avımızı tek lokmada yutabiliriz ama yutmayıp, biraz keyif alacağız 😸😸😹

tom and jerry smoking GIF

Allah olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz
Vira Bismillah
Başlıyoruz

Siralama da altimizda bulunan takimlarin neredeyse tamami puan kaybediyorlar

Kazanirsak cok büyük bir avantaj elde edecegiz

Bu avantaji kullanmak icin mücadele etmeliyiz cünkü burasi sampiyonlar ligi,mücadele etmeden bir yere varamazsin

Geçen sezon 11 puan play offa yetmiş,

bu maçı kazan 6 puan yolun yarısını geçiyoruz.

Geri
Üst Alt