⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

1761079020381.webp

Bugun ki sonuclardan sonra cokomelli oldu bu mac. Yen bunu ajaxa yenilme, icerde usg yen 10puan yap, görunuse göre yetecek gibi 10-12 p

Geçen yıl statü ilk kez denendiği için büyükler relax davranıp son maçlarda anca play off yapmışlardı,24 puan baremi yüksek oldu.Bu sene sistemi daha iyi tecrübe ettiklerinden sağlam hareket ediyorlar ve bedavaya puanlar dağıtılmıyor. Üzerine 2 maç alamayacak çok kötü takımlar da var 8-10 tane. İlk 8 puanları uçarken ilk 24 için süpriz şekilde 8,9 puanlar bile yeterli olabilir. Her puan değerli o yüzden, kazanamıyorsan kaybetme ve 24 baraj baremini yükseltme genel olarak. Bodo, USG ise hedef maçımız , mutlaka almak lazım; diğer maçlardan da ne alırsak diye bakmak lazım.

Geçen yıl statü ilk kez denendiği için büyükler relax davranıp son maçlarda anca play off yapmışlardı,24 puan baremi yüksek oldu.Bu sene sistemi daha iyi tecrübe ettiklerinden sağlam hareket ediyorlar ve bedavaya puanlar dağıtılmıyor. Üzerine 2 maç alamayacak çok kötü takımlar da var 8-10 tane. İlk 8 puanları uçarken ilk 24 için süpriz şekilde 8,9 puanlar bile yeterli olabilir. Her puan değerli o yüzden, kazanamıyorsan kaybetme ve 24 baraj baremini yükseltme genel olarak. Bodo, USG ise hedef maçımız , mutlaka almak lazım; diğer maçlardan da ne alırsak diye bakmak lazım.
Katılıyorum 10 puan kesin yetecek gibi bana göre de

Ne yapıp edip yenmeliyiz bugünkü sonuçlardan bize yarayan çok güzel sonuçlar geldi. Bi de bu bodolu ibneler bizim kuzey takımı lanetimizi mi biliyor? Bu ne ozguvenli laflar bunlara tersten şey yapmak şart

Kazanmamiz lazim. Kuralar cekildiginde of puf ettik ama bu macta alinacak 3 puan playoff sansimizi artirir. Haydi CimBomBoaarrrggghh

3 puan be

çok mu şey istiyoruz. 3 puan alalım geleceğe umutla bakalım
galatasaray_atki_smiley.gif

Sizin mantık su, Galatasaray Kuzeyli takımlara karşı çok zorlanıyor kesin kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.50'ye inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

2 maçta anca iki puan alan Bodo size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

Yarın ki maçı alırsak ilk 24 için dev bir adım olacak.. 25.takım ile fark 4 puana kadar çıkmış oluyor neredeyse..

Yarın galibiyet.. Sonraki maçlar ilk 16 ve ilk 8 için..

Ulan bu sefer şansımız tutsun ya, her seferinde ızdırap gibi geçiyor şu tarz takımlarla oynadığımız maçlar. Rakibin kalitesi fazla küçümseniyor. Heriflerde tehlikeli adamlar var, fizik-kondisyon seviyeleri A+++ düzeyinde ve skor ne olursa olsun hiçbir şekilde oyun disiplininden kopmuyorlar, maçı bırakmıyorlar. Çok zor maç maalesef. Set oyunu oynamak zorunda olduğumuz maçlarda çok zorlanıyoruz.

Sizin mantık su, Galatasaray Kuzeyli takımlara karşı çok zorlanıyor kesin kaybeder.

İddaa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu maçta Galatasaray 3 puana çok yakın. Bugün de oranı 1.50'ye inmiş bile. Neyseki inmeden yüklü girebildim.

2 maçta anca iki puan alan Bodo size kalsa 6-0 falan kazanacak, şaka gibisiniz.

f2e4d7ee-e085-49a6-ba2d-b0f3252a0bf8.webp

Geri
Üst Alt