⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

torreira-sara-Yunus çıkacak lemina da yedek

1-3
1-3 ne ya egemen, yendirdin bizi
20251018_024043.webp

Bardakçı'nın arkasına sarkan Hauge'nin attığı gol sonrası taraftar:

3407.jpg

Ne koyerakrofisi ya durduk yere.

Saradan bir şey olmaz boşuna umutlanmayın yunus onun mevkisinde ondan 50 gömlek iyi oynar. Şu adamdan hala nasıl umudunuz var 2 yıl oldu demiri olduğu yerde bıraksan altına dönerdi bu sürede. 35 yaşında adam geldi aynı hafta kesti üstüne bunun 2 yıldır oynamadığın tek maçta oynadı. Sara'nın yeri berkanın yanındaki koltuk olmalı.

İlkay'ın sakatlığı sonrası bu maça dair ümitlerim kırıldı maalesef. Takımın beynini kaybettik. Bodo tarzı bir takıma karşı da en önemli kozlarımızdan biri, İlkay'ın tecrübesi ve futbol zekası idi. Yine de umarım kazanırız tabi ki.

Torreira - Lemina - Sara
Üçlü diyorum, 4-3-3 diyorum
Bence İlkay 'da oynasa Sara 'da oynasa artık 4-2-3-1 'den ziyade 4-3-3 gibi oynamaktan yanayım. Torreira şampiyonlar ligi seviyesinde direk tek 6 oynamasından ziyade daha fazla ön alan presinde kullandığımız oyuncu rolünde sivriliyor her zaman. Torreira ön alan baskısına gittiği zaman arkasında Lemina tarzında bir 6 numara olması gerekiyor. Bunun haricinde İlkay da Sara 'da direk 10 numaradan ziyade kariyerlerini sağ iç/sol iç orta saha olarak geçirmiş oyuncular. Mesela Sara Norwich döneminde sağ kanada kırılan bir roldeydi. Özellikle üçlü orta saha kurgusunda topa sahipken oyuna genişlik katan oyuncuydu ki bu rolde oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir oyuncuydu. Bu rolde geçsin akan oyunda topu soluna alıp bir ortasını şutunu izleyelim Sara 'nın

Mesela Başakşehir maçında Lemina olmadan İlkay-Sara arkalarında Torreira üçlüsünü izlemiştik, ligde gayet de doğru orta saha kurgusu bu gibi geliyor bana. Şampiyonlar Ligi seviyesinde arkalarında Lemina 'nın olması şart gibi geliyor

Bu adamlar bu işten para kazanıyor.Sadece bu değil alayı aynı.
Ondan sonra türk futbolu neden gelişmiyor.
A spor,trtde çıkan yorumcular falan çoğu evlere şenlik.Bir tane donanımlı farklı düşünen kendini izlettirecek adam yok.
İki kelimeyi bir araya getiremeyen eski futbolcularıda yorumcu diye çıkarıp izlettiriyorlar.
Genel anlamda Liyakat diye birşey yok ki ülkeden ne beklersin..

he illa 3lü oynayacaksan , merkezi tutacaksan da berkan yada kaan oynasın.Karambole atarsak atarız en azından

Bence İlkay 'da oynasa Sara 'da oynasa artık 4-2-3-1 'den ziyade 4-3-3 gibi oynamaktan yanayım. Torreira şampiyonlar ligi seviyesinde direk tek 6 oynamasından ziyade daha fazla ön alan presinde kullandığımız oyuncu rolünde sivriliyor her zaman. Torreira ön alan baskısına gittiği zaman arkasında Lemina tarzında bir 6 numara olması gerekiyor. Bunun haricinde İlkay da Sara 'da direk 10 numaradan ziyade kariyerlerini sağ iç/sol iç orta saha olarak geçirmiş oyuncular. Mesela Sara Norwich döneminde sağ kanada kırılan bir roldeydi. Özellikle üçlü orta saha kurgusunda topa sahipken oyuna genişlik katan oyuncuydu ki bu rolde oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir oyuncuydu. Bu rolde geçsin akan oyunda topu soluna alıp bir ortasını şutunu izleyelim Sara 'nın

Mesela Başakşehir maçında Lemina olmadan İlkay-Sara arkalarında Torreira üçlüsünü izlemiştik, ligde gayet de doğru orta saha kurgusu bu gibi geliyor bana. Şampiyonlar Ligi seviyesinde arkalarında Lemina 'nın olması şart gibi geliyor
Katılıyorum ve seni yaptığım şu onbire yönlendiriyorum 😊

Konu içindeki mesaj '⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray - Bodø/Glimt | 19:45 | 22 Ekim | TRT 1' ⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray - Bodø/Glimt | 19:45 | 22 Ekim | TRT 1

Şansımız yok gercekten kac senedir sakatlık görmeyen adam bizde patladı, umarim en kisa surede döner

kesinlikle katılıyorum.

Geri
Üst Alt