- 29 Ocak 2024
- 8.064
- 6.815
- 568
1-3 ne ya egemen, yendirdin bizitorreira-sara-Yunus çıkacak lemina da yedek
1-3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-3 ne ya egemen, yendirdin bizitorreira-sara-Yunus çıkacak lemina da yedek
1-3
1-3 ne ya egemen, yendirdin bizi
Ekli dosyayı görüntüle 305922
Sezon başında Abdülkerim bizi yakar dedik ama performansı daha sıkıntılı olan bir Davinson var. Şu anki performanslarla Abdül > El Patron.
Torreira - Lemina - Sarazaten bu orta saha ile çıkarak yenilmeye mahkum olacağız. Lemina 11 çıkarsa ayrı ama ilkayın yokluğunda ilk fırsat torreira-sara geçirgen orta sahasına dönecektir.
Kalecisiz çıkalım perişan olsunlarOsimhen'i de oynatmayalım
Çil yavrusu gibi dağılsınlar
Bence İlkay 'da oynasa Sara 'da oynasa artık 4-2-3-1 'den ziyade 4-3-3 gibi oynamaktan yanayım. Torreira şampiyonlar ligi seviyesinde direk tek 6 oynamasından ziyade daha fazla ön alan presinde kullandığımız oyuncu rolünde sivriliyor her zaman. Torreira ön alan baskısına gittiği zaman arkasında Lemina tarzında bir 6 numara olması gerekiyor. Bunun haricinde İlkay da Sara 'da direk 10 numaradan ziyade kariyerlerini sağ iç/sol iç orta saha olarak geçirmiş oyuncular. Mesela Sara Norwich döneminde sağ kanada kırılan bir roldeydi. Özellikle üçlü orta saha kurgusunda topa sahipken oyuna genişlik katan oyuncuydu ki bu rolde oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir oyuncuydu. Bu rolde geçsin akan oyunda topu soluna alıp bir ortasını şutunu izleyelim Sara 'nınTorreira - Lemina - Sara
Üçlü diyorum, 4-3-3 diyorum
Katılıyorum ve seni yaptığım şu onbire yönlendiriyorumBence İlkay 'da oynasa Sara 'da oynasa artık 4-2-3-1 'den ziyade 4-3-3 gibi oynamaktan yanayım. Torreira şampiyonlar ligi seviyesinde direk tek 6 oynamasından ziyade daha fazla ön alan presinde kullandığımız oyuncu rolünde sivriliyor her zaman. Torreira ön alan baskısına gittiği zaman arkasında Lemina tarzında bir 6 numara olması gerekiyor. Bunun haricinde İlkay da Sara 'da direk 10 numaradan ziyade kariyerlerini sağ iç/sol iç orta saha olarak geçirmiş oyuncular. Mesela Sara Norwich döneminde sağ kanada kırılan bir roldeydi. Özellikle üçlü orta saha kurgusunda topa sahipken oyuna genişlik katan oyuncuydu ki bu rolde oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir oyuncuydu. Bu rolde geçsin akan oyunda topu soluna alıp bir ortasını şutunu izleyelim Sara 'nın
Mesela Başakşehir maçında Lemina olmadan İlkay-Sara arkalarında Torreira üçlüsünü izlemiştik, ligde gayet de doğru orta saha kurgusu bu gibi geliyor bana. Şampiyonlar Ligi seviyesinde arkalarında Lemina 'nın olması şart gibi geliyor
kesinlikle katılıyorum.Bence İlkay 'da oynasa Sara 'da oynasa artık 4-2-3-1 'den ziyade 4-3-3 gibi oynamaktan yanayım. Torreira şampiyonlar ligi seviyesinde direk tek 6 oynamasından ziyade daha fazla ön alan presinde kullandığımız oyuncu rolünde sivriliyor her zaman. Torreira ön alan baskısına gittiği zaman arkasında Lemina tarzında bir 6 numara olması gerekiyor. Bunun haricinde İlkay da Sara 'da direk 10 numaradan ziyade kariyerlerini sağ iç/sol iç orta saha olarak geçirmiş oyuncular. Mesela Sara Norwich döneminde sağ kanada kırılan bir roldeydi. Özellikle üçlü orta saha kurgusunda topa sahipken oyuna genişlik katan oyuncuydu ki bu rolde oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir oyuncuydu. Bu rolde geçsin akan oyunda topu soluna alıp bir ortasını şutunu izleyelim Sara 'nın
Mesela Başakşehir maçında Lemina olmadan İlkay-Sara arkalarında Torreira üçlüsünü izlemiştik, ligde gayet de doğru orta saha kurgusu bu gibi geliyor bana. Şampiyonlar Ligi seviyesinde arkalarında Lemina 'nın olması şart gibi geliyor