⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Herifler koşmayıp alan katarak oynuyor efor harcamamız için çabalıyorlar son 20-30 dakika oynamaya başlayacaklar ayık olup topu elemanlara verip onları koşturmamız lazım.

Maç öncesi adamlardaki top bizde olmalı konusu da taktiksel hamleydi mal gibi düştük.
Standart orta sahaya şişir weghost indirsin futbolu oynuyorlar tipik kuzeyli futbolu.

Sara yada sane daha çok oyuna girmeli çok pis kıl oluyorum şu ayağınızdaki topları bir çıkarın arkadaş.

osimheni karşıya koy onca eksikli bitik ajax bile rahat yener bizi

Iyi oynuyoruz. Yunus'un eksikligi baya farkediliyor. Yine de kotu degiliz. Sallai yerini yadirgiyor. Sara sirf duran toplar icin kalmali. Baris girince gol gelir. Kazanacagiz insallah.

Şu rakibi yenememek gerçekten büyük skandal olur. Rakip bizi ilk yarıda Trabzonspor kadar bile tehdit edemedi.

İlk 25 dakikada bir tane atmak gerekiyordu. Barış'ın yerine Sallai girmeli. Elde avuçta başka bir şey yok.

Sağ bekleri ve ön liberoları sarı gördü. O iki çocuktan birini attırmak lazım. Statik oynayarak adamların ekmeğine yağ sürüyoruz.

Dengeli defans yapmayı öğrendik ama rakip kaleye gidemiyoruz bu kez de.
Normal değil mi topla adam geçen iki oyuncun var
Sane ve Yunus Sane ilk yarıda en tehlikeli hareketlerin içindeydi hep Yunusta yok
Ilkayda olmayınca ne kalıyor geriye
Osimhene sisir babam sisir çevir topu at ortayi.
Yunus ve İlkay ikisi birden olmayınca bu futbol normal
Ajaxta Antep Kayseri filan değil muazzam duruyorlar

Yabancı bir kanat ve orta saha almak bu kadar zor olmamalıydı

Cl seviyesinde asla rakibi hafife almamak lazim

Frankfurt macinda kontrol bizdeyken hersey tersine döndü

Bu yüzden ayni sekilde devam etmeliyiz,kazanirsak cok büyük avantaj elde ederiz ama önemli olan kaybetmemek

Ben açıkça takımı beğendim ilk yarı

Çok net 2 gol pozisyonumuz var

Kalecileri inanılmaz çıkardı ikisini de

Adamların bir pozisyonu var

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk pozisyon, Osimhen'in bireysel anomalisi sayesinde şuta dönüşmeyecek dar alanda sıkışık bir pozisyonun şuta dönüşmesi, yoksa öyle net bir pozisyon yaratmadık Osimhen'e... İkincisi zaten korner...

Ha temkinliyiz, az hatalı oynadık, fena pres yapmadık, garanti oynadık, pas yüzdemiz genel olarak iyiydi, nadir de olsa umut veren birkaç atak girişimimiz de oldu ama genelde tehlikeye dönüşmedi, çok nadir gerektiğinde faulle de durdurdular. Aynı şekilde rakip de temkinli ve dikkatli, en önemlisi preste kolay top asla kaptırmıyorlar şu ana kadar, presi aşabildiklerinde de pozisyon olmasa bile etkili çıkışları oldu. 30-40 arası yaklaşık bi 10dk presimizi de üst üste kırıp düşürdüler, geriye ittiler bizi, o ara daha sık geldiler, tempo da yükseldi. Torreira sakatlık numarasıyla kendini yere bırakıp takıma bir nefes aldırdığı arada toparladık. Eski oyuna döndük.

Hücumda yaratıcı oyuncumuz yok pek sahada, bunu hissediyoruz. Sane maalesef etkiliyken bile atakları gol pozisyonuna dönüştürmek konusunda bir akıl eksiği var. Sara da önde oynayınca hızı, çabukluğu, dar alan becerisi pek yetmiyor. Dar alanda pas etkinliği de azalınca kötü görünüyor.

Sara kötü de olsa ilk yarı, Sallai yerine girmeli Barış. Sara çıkarsa iyi olmaz şu aşamada

Barış sallai yapacak herhalde

Ben olsam yapmazdım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sara kötü değilde tuhaf biçimde ağır kalıyor sanki yaşı 35 gibi ya çözemedim bu herifi

Sara alışık ve verimli olduğu yerler biraz daha geride
Oradan güzel servisler yapıyor
İleride kalabalık içinde gereken kıvraklık pek yok
Ama adam eksikliğinde hoca mecbur ileriye atıyor
Yukarıda biri yazmıştı, Toreirayla Sara’nın yeri değiştirilebilir aslında

Geri
Üst Alt