⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Karamsarlığa gerek yok. İlk yarı çok tempo olmadı, çok yorulmadık. Bu iyi haber. Rakip 3 puan için saldırmaya başlayacaktır dakikalar ilerledikçe. Her şey lehimize gidiyor, ilerde Yunus İlkay birlikte olmayınca tıkandık tabi. Ama yapacak bir şey yok o konuda.

Adam eksiltin adam. Yaparsada saneden baska kimse yapamaz bunu. Defanslarinin dengesini bozmamiz lazim.

Yoksa saga sola geriye atıp duracaz topu

Sallai'nin solda isi yok. 343 oynayacan madem Berkan'i al oyuna cikar Sallai'yi, Yakub'u one sur. Apo ile Berkan solu idare eder.

Barışa küllerinden doğma fırsatı daha iyisi nerede gelir çık oyna işte şu maçta her şeyi tersine çevirebilirsin.

Şu dakika değil ya 15 dakika sonra barışın girmesi gereken dakika

Merkezde kim oynayacak ki suan begenmesemde Sara yerine Baris hamlesini mantiksiz buldum

Sallai'yi 10'a çek bari hoca

Hiçbir şey yapmasa bile koşsun pres yapsın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara nın performansını ben de beğenmedim ama oynadığı pozisyon ona uygun değil. Orada oynadığı neredeyse hiçbir maçta etkili olamadı. Ne zamanki 6-8 civarında oynuyor, o zaman çok daha özelliklerini sahaya yansıtabiliyor.
Bazı oyuncuları ya kendilerine uygun yerlerde oynatmak lazım ya da zorlamamak lazım. Arda da Real Madrid de tam tersi durumda mesela. Ne zamanki Mbappe arkasında oynuyor, her maça doğrudan etki ediyor ve taraftarlar hayran kalıyor. Ama ne zaman defansif oyun kurucu oynuyor, o zaman fiziksel özellikleri çok göze batıyor ve hiç verimli olamıyor. Sara için de benzer durum var bence

Barış beni rezil et

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ajax hurra saldıracak kadar aptaldır umarım o zaman bize epey pozisyon cıkar

Geri
Üst Alt