Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lewa da çok formda değil ama evet striker eksikliği hissediliyorbarca forvetsiz gercekten cok kötü ,ne sorun var bilmiyorum ama lewa olmadan epey sürünecekler gibi
Konya maçı filandı o yalnızSallai bizde birkaç kez oynadı forvet arkası ve iyiydi
O da kreatif degil ama, defans arkasi kosu isini iyi yapiyor suan oyle bir mac yok .Sallai bizde birkaç kez oynadı forvet arkası ve iyiydi
Hayır. 6-8 de de bize uygun bir futbolcu değil çünkü yavaş, kesiciliği yok ve mücadeleci değilSara nın performansını ben de beğenmedim ama oynadığı pozisyon ona uygun değil. Orada oynadığı neredeyse hiçbir maçta etkili olamadı. Ne zamanki 6-8 civarında oynuyor, o zaman çok daha özelliklerini sahaya yansıtabiliyor.
Bazı oyuncuları ya kendilerine uygun yerlerde oynatmak lazım ya da zorlamamak lazım. Arda da Real Madrid de tam tersi durumda mesela. Ne zamanki Mbappe arkasında oynuyor, her maça doğrudan etki ediyor ve taraftarlar hayran kalıyor. Ama ne zaman defansif oyun kurucu oynuyor, o zaman fiziksel özellikleri çok göze batıyor ve hiç verimli olamıyor. Sara için de benzer durum var bence