⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Geçen sezon bunlara yenildiğimizde gördüğüm en kötü Ajax’ına yenildik demiştim ama şu anda izlediğim o günkü takımdan bile beter.
Kesinlikle yenmemiz gerekiyor bunları.

O ne lan öyle pasveer tansiyon aletiylen mi geziyor

Dedigimi yapmis aferin hocam

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A.Kerim geride hata yapmazsa bu maç başladığı gibi biter.

Ara transferde Sara yerine kreatif orta saha ve bir de zenci kanat şartoğlu şart. Ama tabi böyle mantıklı işler olmayacak

Sara çıkıyor bari Sallai Barış'la falan set oynamaya çalışmayalım, komik görüntüler olabilir bol bol. Geriye çekilip uzun topla oynayalım.

Sara - Barış
İlginç değişiklik
Hoca Sane’yi orta öne alacak herhalde

Sallai forvet arkasında daha iyi olur sane çok topla oynuyor top kayıpları tehlikeli olabilir ortasahada

Sara nın performansını ben de beğenmedim ama oynadığı pozisyon ona uygun değil. Orada oynadığı neredeyse hiçbir maçta etkili olamadı. Ne zamanki 6-8 civarında oynuyor, o zaman çok daha özelliklerini sahaya yansıtabiliyor.
Bazı oyuncuları ya kendilerine uygun yerlerde oynatmak lazım ya da zorlamamak lazım. Arda da Real Madrid de tam tersi durumda mesela. Ne zamanki Mbappe arkasında oynuyor, her maça doğrudan etki ediyor ve taraftarlar hayran kalıyor. Ama ne zaman defansif oyun kurucu oynuyor, o zaman fiziksel özellikleri çok göze batıyor ve hiç verimli olamıyor. Sara için de benzer durum var bence
Hayır. 6-8 de de bize uygun bir futbolcu değil çünkü yavaş, kesiciliği yok ve mücadeleci değil

Geri
Üst Alt