CL 25/26 H:5 | Arsenal 3-1 Bayern Münih | MS | 26 Kasım | tabii Spor

Eşit güçteki adamlar bile birbirlerine karşı iyi top oynuyor biz 5 gömlek aşağısına osimhen bişey yapsada maçı alsak diye bakıyoruz.

aslında düşününce sığırpress işine çok yatkın olur gencolar
kendilerini kanıtlamak için geberene kadar sığırpress yaparlar

Ne kadar az top kaybı ne kadar az pas hatası o kadar iyi oyun.
Bizim en büyük sorunumuz bu..

açık ara en iyi kadro futboldaki

bi tek santrfor soru işareti belki bir de sol kanat

ama derinlik fln olarak düşünülünce özellikle savunma ve orta saha kusursuz
gökerej için taraftar çok baskı yaptı halbuki okadar para verince daha saglam birini almalarını beklerdim ki herif iyi golcü ama fazla kırılgan epl temposuna dayanması zor

ortasaha muthis kanatlarda öyle

bu sene epl yi alacaklar buyuk mallıklar olmazsa ve tüm oyuncuları oynatarak formda tutuyor adam,takdiri hakedilesi

pep in barca günlerini andıran top oynatıyor kimi zaman

Ne kadar az top kaybı ne kadar az pas hatası o kadar iyi oyun.
Bizim en büyük sorunumuz bu..
bunu yapmak icin takımın set oyununu bilmesi ve oynaması lazım ,ben bu konuda hocaya kızmıyorum cünkü set oyunu istemedigini 3 yıldır ara ara hep söyledi
fakat avrupa rezillikleri sonrasında lemina ve ilkay transferleri kendisini bu oyunuda oynamaya mecbur itti
hocanın bildigi istedigi tek oyun planı var ön alanda pres yap topu kap ve gol at
ama buna dayanacak fizik ve adele olmadıgını hesap edemedi 4 yıldır 3yıl şanslıydı sakatlık açısından bu sene tekerlek patlayınca kendiside şaşırdı 13 oyuncu yetmiyormuşu ilk defa anladı
umarım iş işten gecmeden ligi alır bu bizim için hayati artık

17 yaşındaki çocuğu arsenal deplasmanında onbir başlatan kompany'yi tebrik ediyorum. Okan hocam sağ olsun bırak başlatmayı oynatmadı bile. İşte bu yüzden senden büyük hoca olmaz.

Ne kaybederdik dün 2 tanesi oynasaydı. Sahada sürünenlerden daha iyi performans gösterirlerdi.

gökerej için taraftar çok baskı yaptı halbuki okadar para verince daha saglam birini almalarını beklerdim ki herif iyi golcü ama fazla kırılgan epl temposuna dayanması zor

ortasaha muthis kanatlarda öyle

bu sene epl yi alacaklar buyuk mallıklar olmazsa ve tüm oyuncuları oynatarak formda tutuyor adam,takdiri hakedilesi

pep in barca günlerini andıran top oynatıyor kimi zaman
Aslında Sesko için baya uğraştılar da Leipzig'in istediği parayı vermediler. He o çok iyi mi tartışılır. Almaları gereken herif Isak idi ama o da çok pahalıydı. Osimhen de çok iyi olurdu Arsenal için aslında

Sağ taraf iyi ama sol kanat sıkıntılı biraz. Eze orada tam olmuyor, Trossard'ın defoları var, Martinelli çok geriye gitti. Oraya da Rodrygo konuşuldu mantıklı olurdu

Rodrygo ya da Vinicius için bi hamle bekliyom Arsenal tarafından. Santrfor işi ne olur onu bilmiyom

IMG_3399.webp

Geri
Üst Alt