Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.036
- 10.514
- 2.223
Eşit güçteki adamlar bile birbirlerine karşı iyi top oynuyor biz 5 gömlek aşağısına osimhen bişey yapsada maçı alsak diye bakıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedegede almazdiKarl bizim topcu olsa yedekte bekletirmiydi hocamiz?
Bayern müthis takim yav
Yedegede almazdi
açık ara en iyi kadro futboldakiArsenal nasil kadro kurduysa 3 tane takim çıkarabiliyor herifler ,altyapidan oyuncuda oynatiyorlar
NE genç kazandırıyor nede güzel bir oyun oynatıyor. At gibi pres yap hata yaptir gol at. Pres olmadığında sıradan bir takıma dön.Altyapıyı geçtim. Son 3 sezonda bir tane bile ucuz maliyetli genç futbolcuyu takıma kazandırmadı.
gökerej için taraftar çok baskı yaptı halbuki okadar para verince daha saglam birini almalarını beklerdim ki herif iyi golcü ama fazla kırılgan epl temposuna dayanması zoraçık ara en iyi kadro futboldaki
bi tek santrfor soru işareti belki bir de sol kanat
ama derinlik fln olarak düşünülünce özellikle savunma ve orta saha kusursuz
bunu yapmak icin takımın set oyununu bilmesi ve oynaması lazım ,ben bu konuda hocaya kızmıyorum cünkü set oyunu istemedigini 3 yıldır ara ara hep söylediNe kadar az top kaybı ne kadar az pas hatası o kadar iyi oyun.
Bizim en büyük sorunumuz bu..
Aslında Sesko için baya uğraştılar da Leipzig'in istediği parayı vermediler. He o çok iyi mi tartışılır. Almaları gereken herif Isak idi ama o da çok pahalıydı. Osimhen de çok iyi olurdu Arsenal için aslındagökerej için taraftar çok baskı yaptı halbuki okadar para verince daha saglam birini almalarını beklerdim ki herif iyi golcü ama fazla kırılgan epl temposuna dayanması zor
ortasaha muthis kanatlarda öyle
bu sene epl yi alacaklar buyuk mallıklar olmazsa ve tüm oyuncuları oynatarak formda tutuyor adam,takdiri hakedilesi
pep in barca günlerini andıran top oynatıyor kimi zaman
Maç Ül ASS