Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Psg de bugün genç bi veledi fw oynatıyo
Herkes her maç birini atıyo sahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yüzden hocaya çok kızıyorum. Bizim gençler bu kadar kötü olamaz. Oynat sure ver ki bizde seninle gurur duyalım.Psg de bugün genç bi veledi fw oynatıyo
Ben de hiç bir şekilde anlam veremiyorum buna.Bu yüzden hocaya çok kızıyorum. Bizim gençler bu kadar kötü olamaz. Oynat sure ver ki bizde seninle gurur duyalım.
epl cok yogun bir lig hatta en yogun lig osi olurdu ama tek şartla cok sevdigi afrikaya gitmeyecek yada gidince eli belınde takılacakAslında Sesko için baya uğraştılar da Leipzig'in istediği parayı vermediler. He o çok iyi mi tartışılır. Almaları gereken herif Isak idi ama o da çok pahalıydı. Osimhen de çok iyi olurdu Arsenal için aslında
Sağ taraf iyi ama sol kanat sıkıntılı biraz. Eze orada tam olmuyor, Trossard'ın defoları var, Martinelli çok geriye gitti. Oraya da Rodrygo konuşuldu mantıklı olurdu
Rodrygo ya da Vinicius için bi hamle bekliyom Arsenal tarafından. Santrfor işi ne olur onu bilmiyom
bunu yapmak icin takımın set oyununu bilmesi ve oynaması lazım ,ben bu konuda hocaya kızmıyorum cünkü set oyunu istemedigini 3 yıldır ara ara hep söyledi
fakat avrupa rezillikleri sonrasında lemina ve ilkay transferleri kendisini bu oyunuda oynamaya mecbur itti
hocanın bildigi istedigi tek oyun planı var ön alanda pres yap topu kap ve gol at
ama buna dayanacak fizik ve adele olmadıgını hesap edemedi 4 yıldır 3yıl şanslıydı sakatlık açısından bu sene tekerlek patlayınca kendiside şaşırdı 13 oyuncu yetmiyormuşu ilk defa anladı
umarım iş işten gecmeden ligi alır bu bizim için hayati artık
savunmaları korkunç yaepl cok yogun bir lig hatta en yogun lig osi olurdu ama tek şartla cok sevdigi afrikaya gitmeyecek yada gidince eli belınde takılacak
cünkü ingilizler kendi takımlarını 1.öncelik olsun isterler tahammül sınırları zayıftır genelde
aslında arsenale benzema tarzı forvet lazım bence
eze yi qpr yıllarından beri takip ediyorum kanat oynuyordu herif sabrederek buralara geldi resmen helal olsun
rodrygo cok iyi olur bencede
ben özellikle timberi begeniyorum bacagı kırıldı döndu eskisinden bile iyi kimmichten sonra begendıgım benzer tarz oyuncu
Bence bu genç olayını çok abartıyoruz.Tamamda birazda yetenek olacak.arda zaten oynuyor.Belki biraz daha fazla oynayabilirdi.Bayern 17 yasinda çocuk oynatıyor bizimkiler a takımla idmana almazlar.