CL 25/26 H:5 | Arsenal 3-1 Bayern Münih | MS | 26 Kasım | tabii Spor

Psg de bugün genç bi veledi fw oynatıyo

Herkes her maç birini atıyo sahaya

Bu yüzden hocaya çok kızıyorum. Bizim gençler bu kadar kötü olamaz. Oynat sure ver ki bizde seninle gurur duyalım.
Ben de hiç bir şekilde anlam veremiyorum buna.

Hele hele özellikle kendisi de bizim altyapıdan çıkmış bir oyuncu iken daha saçma geliyor insana. Sen oynatmayacaksan kim oynatacak bu çocukları.

Şaka gibi ya dünkü maçı tek bir değişiklik ile bitirdi. Denememesi denemesinden bin kat daha kötü.

Aslında Sesko için baya uğraştılar da Leipzig'in istediği parayı vermediler. He o çok iyi mi tartışılır. Almaları gereken herif Isak idi ama o da çok pahalıydı. Osimhen de çok iyi olurdu Arsenal için aslında

Sağ taraf iyi ama sol kanat sıkıntılı biraz. Eze orada tam olmuyor, Trossard'ın defoları var, Martinelli çok geriye gitti. Oraya da Rodrygo konuşuldu mantıklı olurdu

Rodrygo ya da Vinicius için bi hamle bekliyom Arsenal tarafından. Santrfor işi ne olur onu bilmiyom
epl cok yogun bir lig hatta en yogun lig osi olurdu ama tek şartla cok sevdigi afrikaya gitmeyecek yada gidince eli belınde takılacak
cünkü ingilizler kendi takımlarını 1.öncelik olsun isterler tahammül sınırları zayıftır genelde
aslında arsenale benzema tarzı forvet lazım bence
eze yi qpr yıllarından beri takip ediyorum kanat oynuyordu herif sabrederek buralara geldi resmen helal olsun
rodrygo cok iyi olur bencede
ben özellikle timberi begeniyorum bacagı kırıldı döndu eskisinden bile iyi kimmichten sonra begendıgım benzer tarz oyuncu

yaw bu spiker METE GAZOZun altın madalya almasını anlatan herif değilmi ???

bunu yapmak icin takımın set oyununu bilmesi ve oynaması lazım ,ben bu konuda hocaya kızmıyorum cünkü set oyunu istemedigini 3 yıldır ara ara hep söyledi
fakat avrupa rezillikleri sonrasında lemina ve ilkay transferleri kendisini bu oyunuda oynamaya mecbur itti
hocanın bildigi istedigi tek oyun planı var ön alanda pres yap topu kap ve gol at
ama buna dayanacak fizik ve adele olmadıgını hesap edemedi 4 yıldır 3yıl şanslıydı sakatlık açısından bu sene tekerlek patlayınca kendiside şaşırdı 13 oyuncu yetmiyormuşu ilk defa anladı
umarım iş işten gecmeden ligi alır bu bizim için hayati artık

Kim ne derse desin iş oyuncularda bitiyor..
Barış ve sanenin bu kadar basit top kaybı ve pas hatası yaptığı yerde hiçbir oyunu oynayamazsın.Osimeninde fazla sırtı dönük oyunu ve pas oyunu yok.
Beklerinde bu oyuna hiç katkısı yok.Sırf mücadele var koş koş var.
Bizim en büyük sorunumuz özellikle kapanan takımlara karşı rakibin dengesini bozamıyoruz.
Bir tane şöyle sırtı dönük top alıp öne doğru kateden adam yok.ne orta sahada nede kanatta.bek kanat uyumu sıfır.Kağnı gibi top oynuyoruz.Torriera harici hareketli çabuk oynayan adam yok.
Set oyunu oynamıyoruz değil oynuyoruz ama bu oyuncu yapısıyla çok zorlanıyoruz.Zorlanmayada devam edeceğiiz.

Senelerdir rezalet planlama ve transferler.Bıkmadan usanmadan aynı basit hataları yapnaya devam ediyorlar.
Şu dört senede üç şampiyonluk yaşamamıza rağmen öol büyük transfer fiyaskolarına imza attılar.

epl cok yogun bir lig hatta en yogun lig osi olurdu ama tek şartla cok sevdigi afrikaya gitmeyecek yada gidince eli belınde takılacak
cünkü ingilizler kendi takımlarını 1.öncelik olsun isterler tahammül sınırları zayıftır genelde
aslında arsenale benzema tarzı forvet lazım bence
eze yi qpr yıllarından beri takip ediyorum kanat oynuyordu herif sabrederek buralara geldi resmen helal olsun
rodrygo cok iyi olur bencede
ben özellikle timberi begeniyorum bacagı kırıldı döndu eskisinden bile iyi kimmichten sonra begendıgım benzer tarz oyuncu
savunmaları korkunç ya

Ben White baya iyi adamdı gidip Timber aldılar ne alaka derken herif çok daha iyi bi adam çıktı
Ki Tomiyasu da fitken çok çok iyi bi adamdı, sadece kötürüm
Calafiori MLS fln acayip iyi bekler. Bence o İskoç herif bile fena değildi aslında Celtic'e giden
Stoperler klasoğlu klas. Saliba Gabriel en iyi duo bence. Mosquera Hincapie oynayınca sırıtmıyor hatta belki daha iyi mi lan falan dedirtiyor insana

Eze süper adam on numarada mükemmel. Ödegaard ne olduğunu anlamadan yedeğe düştü gibi zaten
Bi de çok fark edilmiyor ama Zubimendi acayip bi herif

Bayern 17 yasinda çocuk oynatıyor bizimkiler a takımla idmana almazlar.
Bence bu genç olayını çok abartıyoruz.Tamamda birazda yetenek olacak.arda zaten oynuyor.Belki biraz daha fazla oynayabilirdi.
bayern falanda sürekli altyapıdan genç oynatıyor gibi konuşmayın.Birde adamların altyapısıyla bizim altyapı arasında çiddi kalite farkı var.
Bizim sorunumuz çok başka.

Hakikaten arsenal de ne kadro varmis ya.Bana yeni dank etti bu kadroyla da basini alirsi arteta tekme tokat dayak yemeli

icon_dodo.gif

Geri
Üst Alt