⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Eşi benzeri görülmemiş atmosfer esas bu maçta olmalı

Aynen öyle.

Bunu kazanırsak Monaco maçı ilk 8 maçı olur ama adım adım gitmemiz lazım.

Bu maçtaki atmosferin yanında Liverpool maçının atmosferi disneyland gibi kalmalı. Geçen sene gördük nispeten daha zayıf gözüken takımlar anamızı ağlattı. Takım da taraftar da ona göre hazırlanacak.

Haftalar öncesinde de söylemistim, net Ajax macindan zor mac

Simdi arttiriyorum Bodo macindan bile zor Bodo‘nun kötü deplasman karnesini düsünürsek

PSV‘yi deplasmanda yendiler, Inter macinda da cok iyi baslayip cok gol kacirmislardi. Inter kornerden golü bulunca dagildilar. Newcastle ve Atletico maclari hakkinda fikrim yok.

Kiran kirana mac olacaktir, bayagi efor sarfetmemiz gerekecektir

Bu maci almak Play Off‘u cebe koyup ilk 8 hayali kurmak demektir

Kaybedersek ilk 24 bile tehlikeye girer

Tadını cıkartalım. Bu arena keyifli.

Bu maçı da aynı ciddiyetle oynamak zorundayız.
Artık işin şakası yok.
Cl de tur atlamak başarı bakılırken ki bence de öyle, bunu alırsak ilk 8 hesapları yapacağız.
Sneijder-Drogba lı dönemde yaptığımız sükseyi aşmamız lazım, çok zaman geçti üstünden.

4 maç kaldı puan hesabı yapmadan devam etmeliyiz kalitemiz özgüvenimizle 4 maçıda kazanmak için mücadele ettiğimizde nerede olacağımız zaten biraz belli gibi duruyor bu zamana kadar ne yaptıysak aynen devam etmeliyiz

Hedef ilk 8!

Bize en ters gelen tarz ve ekol ile oynuyoruz.

Deplasmandan daha tehlikeli maçlar bunlar.

Yine yüksek konsantrasyon ve iyi oyun şart.

Çooook kritik maç bütün düğümü çözücek maç bu maç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

500 yıllık kültürümüzün ve 120 yıllık kulüp tarihimizin en önemli 3. maçı tam konsantre olmak zorundayız.

Forvetteki siyahi topculari oldukca hizli ve guclu. Apo'nun "kusrusuz" oynamaya devam etmesi gerekiyor

bu herifleri dün izledim ,bodo kadar cigersiz degiller ama koşuyorlar fakat savunmalarını hiç begenmedım cok fazla adam kaçırıp kart yiyorlar
Savunmadaki 2 metrelik herif acayip hata yapıyor. Aynı herif ise rakibin duran toplarında çok etkili. Onu sahadan silmek her açıdan bize fayda saglar

2 sene once sikecilerin içeride disarida tokatladıgi takımdan bukadar korkmayın evet iyi oynuyorlar ama karşında club brugge gibi tecrübeli takim yok

2 sene once sikecilerin içeride disarida tokatladıgi takımdan bukadar korkmayın evet iyi oynuyorlar ama karşında club brugge gibi tecrübeli takim yok
Kimse korkmuyor haci. Sadece dikkat ceken ozelliklerinden bahsediyoruz. Yoksa 99% tokatlayip gonderecez.

Zaafları olan ama aynı zamanda ciddiye alınması gereken bir rakip artık futbolda en önemli şey ciddiyet, konsantrasyon ve mücadeledir bunlar banko olmalı yani sen sahada gerekeni yapınca kalite farkı çıkıyor zaten ortaya Ajax'dan kat ve kat kaliteli bir takımız

Geri
Üst Alt