⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Polyanna arkadaşlar yine cosmuslar ama kusura bakmayın bu takim 2 maci kaldiramiyor avrupada butun enerjiyi bırakınca sonraki macta rakip Adıyaman bld bile olsa pil bitiyor daha sinir bozan yani rehavet oluyor yani ,oyuncu grubu kafasinda tercih yapacak hangi maça daha cok önemli verilecek

Polyanna arkadaşlar yine cosmuslar ama kusura bakmayın bu takim 2 maci kaldiramiyor avrupada butun enerjiyi bırakınca sonraki macta rakip Adıyaman bld bile olsa pil bitiyor daha sinir bozan yani rehavet oluyor yani ,oyuncu grubu kafasinda tercih yapacak hangi maça daha cok önemli verilecek
Madem Galatasaray Spor Kulubu sezon baslamadan bir tane kulvar secmek zorundaysa cozum ne o zaman? Peki bu odenen paralar ne icindi onu da anlatirsan sevinirim belki biz hataliyizdir.

Mesela Ajax macindan 0-3 skor alinca uzulmek mi lazimdi sirada Kocaeli maci var diye? Tersi olsaydi daha sahane mi olurdu? Yani Ajax 3-0 Galatasaray ama Kocaeli macindan 3 puan?

Bizim hedefimiz ne olmali onu soyle en basitinden.

Maçına göre konsantre olan hoca & oyuncu grubu bu maçta cin gibi olacaktır.

Kazanırız, GB maçında yan gel yat osman futboluna devam.

Madem Galatasaray Spor Kulubu sezon baslamadan bir tane kulvar secmek zorundaysa cozum ne o zaman? Peki bu odenen paralar ne icindi onu da anlatirsan sevinirim belki biz hataliyizdir.

Mesela Ajax macindan 0-3 skor alinca uzulmek mi lazimdi sirada Kocaeli maci var diye? Tersi olsaydi daha sahane mi olurdu? Yani Ajax 3-0 Galatasaray ama Kocaeli macindan 3 puan?

Bizim hedefimiz ne olmali onu soyle en basitinden.
Taraftar hatalı degil aksine taraftar istisnalar harici doğruları herzaman gören ve soyleyendir
Hedef sezon başlamadan konulur bunuda yonetim ve hoca yapar ama lafla degil eylemle,hem avrupa hem şampiyonluk hedefim diyorsan ozaman sağlam ve eksiksiz kadro kuracaksın biz 4 yıldır bunu yapmadık 4 senedir kadromuz hep eksikti ,kadro eksikse ozaman eskilerin luceacusu gibi elde olan tum oyunculari kullanacaksın baska hiçbir şansın yok 12 13 oyuncuyla götürmeye çalışırsan ne adele kalir ne mental ,işte biz 4 yıldır aşağı yukarı bunları yaşıyoruz dün yorumcuları biri demişti gs 4 oyuncuyla 3 tane mevkiyi oynamaya çalışıyor diye
Eğer şartlar yukarıda yazdığım gibiyse ozaman avrupada kaçıncı olduğumuzun maalesef hiç önemi kalmıyor ve lig öncelikle 1.siraya geliyor cunku sonraki yil rakibini ucl oynarken tv den izlememek maalesef cok daha önemli yani bizim icin us üste ucl ye katılmak şimdilik daha önemli
13 14 hatta 15 oyuncuyla 2 kulvar gitmez bunu canlı canlı 3byildir yaşadığımız halde bu senede aynı hatanın yapılması akıl alır gibi degil
Alternatifi geniş çöpleri az bir kadro kurulursa ki bu yil buna her açıdan imkan vardı işte ozaman avrupada başarı gelmezse ozaman ilk eleştiriyi ben yaparım
Yani işin özeti senin düşünceni cok iyi anlıyorum ama önümüzdeki yil feneri tv den ucl de izlemek istemiyorum ben o yuzden lig diyorum ki dünden sonra oyuncular ve hocada kafada tercih yapacak bence

Fenerle oynadiklarinda yedikleri gole kadar kontrol bunlardaydi ama ceza sahasının içinde etkisizlerdi.
Psv maçında ne olduğunu anlamadan golleri buldular ama psv de iyi kaçırdı.
Madrid maçını 10 dakika 10 dakika izledim. Tek yaptıkları geride beklemekti.
Samsunspor'dan 1 tık daha iyi ve daha organize takım gibi ama bence defanslari zaaf.
Osimhen ve orta saha yorulana kadar rahat maç izleriz gibi

Ugurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sane Ilkay Sallai
Osimhen

Günay-Arda-Berkan-Sara-Yusuf-Ahmed-Baris-Icardi​

ne zaman cıkıyor bu macın biletleri fikri olan?

Uğurcan
Singo Sanchez A.kerim Jakobs
Torreira Lemina İlkay
Sane Barış Sallai

Bitti gitti la. Yeneceğiz

---------------------Baris---------------------

Sallai------------Ilkay------------------Sane

GB maçından eminiz de bu maça geçtik yanıı.

Donk'u forvete koyalım. Osimhen yok, İcardi var ama yok. Ne pok yiyecegiz

Yenemiyorsak yenilmeyelim mantığı ile çıkılmalı. 10 puanda bu sene yetebilir gibi

Kocaeli maçındaki rezillikten sonra ne hoca ne oyuncular istesede bu maça asilamazlar, akillar fener maçında olur ki doğru olanda bu artik

Liver maçında maçtan önceki Cuma gününde öncelikli satışa sunulmuştu. Bodo maçında da Perşembe günüydü sanırım.

Yani ya yarın ya da cumaya öncelikli satışa çıkar.
şu işlerin günü ve saatinin olmaması ilginc valla ya. gencler macını da 4 de sundular galiba. 11-2 oluyodu genelde saatler.

Geri
Üst Alt