- 4 Ağustos 2009
- 90.001
- 70.857
- 5.188
Osimeni riske etmeye gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osiyi bu maç kullanmaya gerek yok fener maçındada yedekte olmalı gerek olmazsa oynamasın şerefsizler ayağına ayağına dalar kastiOsimeni riske etmeye gerek yok.
Anı yaşıyoruz işte 26. şampiyonluğu kovalıyoruz hep birlikte
Önceden olsa katılırdım ama puan ortalamaları son 3 sezonda inanılmaz yükseldi,ligin eskisi gibi telafisi olmayabilir.Lig Mayıs ayında bitiyor. Telafisi var ama yarınki maçın ilk 8 açısından telafisi olmayabilir. Kalan 3 maçımızda çok zor olacak. Kağıt üzerinde en kolay gozukenini muhakkak kazanmamiz gerekiyor..
Millet farkında değil, yarın sezonun belkide en önemli maçına çıkacağız.. kazanirsak 4-0-1 olacak. Tarihi bir firsat bu..
CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajımdan şampiyonluk önemsiz anlamı çıkmaz. Ama şampiyon olamazsak CL giremeyiz fikri hakim sanki forumda. Ben buna katılmıyorum.Gayet ciddiyim
Dönen şikenin farkinda degilmisin?Ligi bence bi şekilde alırız fener de illa maç kaybedecek bizim maç maç odaklanmamız lazım her maç final maçı gibi olmalı
Taraftarı ligciler avrupacılar diye bölmek kimin aklına geldiyse aklına edeyim.
GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.
Onlar bireysel kişileri tutuyor. Neyaparsa yapsın savunuyorTaraftarı ligciler avrupacılar diye bölmek kimin aklına geldiyse aklına edeyim.
GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.