⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Anı yaşıyoruz işte 26. şampiyonluğu kovalıyoruz hep birlikte

Lig Mayıs ayında bitiyor. Telafisi var ama yarınki maçın ilk 8 açısından telafisi olmayabilir. Kalan 3 maçımızda çok zor olacak. Kağıt üzerinde en kolay gozukenini muhakkak kazanmamiz gerekiyor..
Millet farkında değil, yarın sezonun belkide en önemli maçına çıkacağız.. kazanirsak 4-0-1 olacak. Tarihi bir firsat bu..

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligi bence bi şekilde alırız fener de illa maç kaybedecek bizim maç maç odaklanmamız lazım her maç final maçı gibi olmalı

Taraftarı ligciler avrupacılar diye bölmek kimin aklına geldiyse aklına edeyim.
GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.

Lig Mayıs ayında bitiyor. Telafisi var ama yarınki maçın ilk 8 açısından telafisi olmayabilir. Kalan 3 maçımızda çok zor olacak. Kağıt üzerinde en kolay gozukenini muhakkak kazanmamiz gerekiyor..
Millet farkında değil, yarın sezonun belkide en önemli maçına çıkacağız.. kazanirsak 4-0-1 olacak. Tarihi bir firsat bu..

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önceden olsa katılırdım ama puan ortalamaları son 3 sezonda inanılmaz yükseldi,ligin eskisi gibi telafisi olmayabilir.

hedef bellidir. Avrupa'da ilk 24 başarıdır ve lig şampiyonluğu. önünde 2 maç var iki maçtan en kötü 2 beraberlik alsan hedeflerden birine ulaşmış oluyorsun. bir zahmet iki maça da konsantre olabilsin takım.

Ligin telafisi yok,rakibin 8jk lazyo olsa telafisi var ama rakip fenerse telafisi yok

GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.
👏👏 Zamansız en doğru yorumlardan biridir.

Bu maçı da alırız hafta sonu Kadıköy'de de koyar geliriz evelallah.

Herhangi bir ŞL maçı en az Fener maçı kadar değerli benim için. Gruptan çıkmak, çeyrek finale kalmak şampiyonluktan 1000 kat daha değerli. 90'ların ruhunu anlayamayanlar ancak lig ve Avrupa için yakın kıyaslara girer. Biri köy diğeri uzay.

Onlar bireysel kişileri tutuyor. Neyaparsa yapsın savunuyor

1763985936167.webp

Heriflerin iki azman santraforu başımıza bela olmaz inşallah

Geri
Üst Alt