Emre Turunç
Aslan Üye
- 24 Kasım 2008
- 8.319
- 3.172
- 1.918
Kağıt üzerinde en kolay maçımız sezon öncesi herkesin 3 puan yazabildiği belki de tek maç. 6 gün sonra da ligin kaderini belirleyecek maç var senin yedekde duracak 1 tane bile oyuncu yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 2,5 üst Kg var oynamışEren oynayabiliyor mu bu mac
UEFA'DAN EREN ELMALI KARARIMac saatine kadar Uefa‘dan yazi gelmezse Eren oynayabilir deniyor
Dogruysa sol bekte Eren oynamali, Jakobs fb macina hazir olsun
Bende onu kastediyorum zaten o şunu yapmış bu bunu yapmış demeye gerek yok maç maç bakıp elimizden geleni yapacağız kazanmak zorundayız suyun karşı tarafı ne halt yerse onlara mübah diyen bir fedarasyon var zaten öylede kollanıyor böylede kollanıyor tescilli şerefsizlerIsini garantiye almalisin
Oyle birsey yok.
CL'de iyi durumdayiz ve suan zaten istesekte rotasyon yapamiyoruz cunku elde oyuncu kalmadi.
CezaliEger Eren oynayabiliyorsa Jakobs dinlendirilmeli
Eskiden de Fb'ye Kadıköy'de saçma oyunlarlan ezilince olsunn onlar o maçı alsın biz şampiyon oluyoz fln diyodu bu zihniyetTaraftarı ligciler avrupacılar diye bölmek kimin aklına geldiyse aklına edeyim.
GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.
Biri sen biri ben 3.kim @Egemen Bayrak heisim miNedir bu kepazelik
Ş ligi maçına çıkıyoruz farkında olan 3 kişiyiz
Eren uefa yazısını muhabbeti dogru mu
Cezali