⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Derbi öncesi diye bu maça gıcık olmuştum ama heyecan bastı şimdiden valla

Mac saatine kadar Uefa‘dan yazi gelmezse Eren oynayabilir deniyor

Dogruysa sol bekte Eren oynamali, Jakobs fb macina hazir olsun
UEFA'DAN EREN ELMALI KARARI
Sarı-kırmızılılarda son idmanda takımla birlikte çalışan Eren Elmalı'ya, UEFA'dan kötü haber geldi.
Milliyet'in haberine göre UEFA, Galatasaray'ın 25 yaşındaki sol bek oyuncusu için yaptığı başvuruyu reddetti.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb topladığı avrupa puanının yarısını bu gerizekali takımdan kasmış olabilir bu arada öyle boktan bir ekip

İlk 8 konusunda epey çekimserim şu durumda benim için 9-12 de güzel bi başarıdır.

Isini garantiye almalisin
Bende onu kastediyorum zaten o şunu yapmış bu bunu yapmış demeye gerek yok maç maç bakıp elimizden geleni yapacağız kazanmak zorundayız suyun karşı tarafı ne halt yerse onlara mübah diyen bir fedarasyon var zaten öylede kollanıyor böylede kollanıyor tescilli şerefsizler

Taraftarı ligciler avrupacılar diye bölmek kimin aklına geldiyse aklına edeyim.
GS' nin neden Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu anlamayan, derdi sadece fenerle sidik yarıştırmak olan, bir takımın aynı anda hem ligde hem de avrupada başarılı olabileceğini hayal edemeyen, hocanın yıllardır avrupada patlamasını ligdeki başarısına bağlayan, ligde maç kaybedince bakın avrupacılar istediğiniz oldu diyen herkes bu bölücülüğe odun taşıyor. Ben GS taraftarının bu algıya kapılacağını düşünmezdim.
Eskiden de Fb'ye Kadıköy'de saçma oyunlarlan ezilince olsunn onlar o maçı alsın biz şampiyon oluyoz fln diyodu bu zihniyet

Hayır kardeşim hem Fb'yi osurtacaz derbilerde hem de ligi alacaz
Hem de Avrupa'da vura vura ilerleyecez

Taraftarın görevi kulübü için her şeyin en iyisini istemektir. Millete bahane hazırlamak değil

Fikstür bakmıştım.
Sürpriz olmaz ise ilk 8 için minimum 8 veya 9 puan lazım gibi.
Bu maçı kazanıp Monaco maçına hiç olmazsa Lemina Jacobs ve Osimhen yetişir ise o maça da 3 puan için çıkalım.
21 Ocak'ta ise en az 2 oyuncu alıp Lemina + x oyuncuyu dinlendirebilirsek A. Madrid maçını bol eforlu oyun ile kazanabiliriz.
Yeni transferler mutlaka Gümrük maçı öncesi gelmeliler.
Tam kadro ve diri isek gerçekten her takıma şansımız var.
Duy sesimizi Dursun Papiiii duyyy

Geri
Üst Alt