Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.741
- 483
- 1.548
Galatasaray tarihinin en önemli maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane yi dinlendireyim mi diye bir düşünürdümUğurcan
Sallai
Sanchez
Bardakçı
Jakobs
Torreira
Sara
İlkay
Sane
Barış
İcardi
Şeklinde çıkacağız yüksek ihtimalle.
İlkay, Barış ve Sane kötü gününde olmamalı asla. Bu üçü olmadan top taşıyıp pozisyona giremeyiz.
Duran toplarda Sara karavana atmamalı. Duran top dışında zaten bir şey beklemiyorum ben kendisinden artık. Ama artık orada da vasatın altında kalmaya başladı.
Yunus ile Osimhen ise Avrupa’da bence yarımızdı bizim performans olarak. Diğer yarımız da Torreira ile Lemina ve 4 kişinin üçü birden yok.
Torreira 2 kişilik oynamalı.
Barış da 2 kişilik oynamalı.
Sane 10 kişi gibi oynatmazsa kazanabiliriz.
Sane yi dinlendireyim mi diye bir düşünürdüm
Ne bagiriyon lan uyandirdinKalkın laaaaan
Pukilendimhızlı geçişleri iyi oynayacaklar net, yani alan bırakmazsak geçiş vermezsek bir halt yiyemezler savunmalarını her türlü aşarız zaten biz. Bunu da kazan tamam artık.
Harbiden şu maçı da Sara aldı çok iyiydi diyebilelim artık. Bi şey yapsın yani ne yapacaksa. Ceza sahası dışından bi gol vs büyülenelim.Sara bir tane maç aldır lan artık o kadar para verdik.
Sara bir tane maç aldır lan artık o kadar para verdik.
Tempo yapacak adam yok ya zaten BAY harici. Adamlar öyle topla çıkan bir takım da değil, öndeki kulelere dikip duruyorlarmış topu. Sete oturup kazanabiliriz ancak onu da 3.5 yıldır becerebildiğimizi görmedim ben. İlkay fark yaratır belki.Bu maçı tempoylan hem kazanamayız hem boşa kendimizi yorarız bence
İlkay ağabeye verelim topu dönsün dursun topla