⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Yanılmıyorsam bu sezon Icardi 17. maçında forma giyecek. Osimhen ancak 12 maç forma giyebildi. Büyük para bağladığımız topçulardan verim alamadan yine işi eskilerle götüreceğiz gibi.

Kazanırsak yeni hayaller kurarız ilk 8 için öyle kritik maç.

Gülen taraf biz olalım maç sonu.

Uğurcan
Sallai
Sanchez
Bardakçı
Jakobs
Torreira
Sara
İlkay
Sane
Barış
İcardi

Şeklinde çıkacağız yüksek ihtimalle.

İlkay, Barış ve Sane kötü gününde olmamalı asla. Bu üçü olmadan top taşıyıp pozisyona giremeyiz.

Duran toplarda Sara karavana atmamalı. Duran top dışında zaten bir şey beklemiyorum ben kendisinden artık. Ama artık orada da vasatın altında kalmaya başladı.

Yunus ile Osimhen ise Avrupa’da bence yarımızdı bizim performans olarak. Diğer yarımız da Torreira ile Lemina ve 4 kişinin üçü birden yok.

Torreira 2 kişilik oynamalı.

Barış da 2 kişilik oynamalı.

Sane 10 kişi gibi oynatmazsa kazanabiliriz.

Uğurcan
Sallai
Sanchez
Bardakçı
Jakobs
Torreira
Sara
İlkay
Sane
Barış
İcardi

Şeklinde çıkacağız yüksek ihtimalle.

İlkay, Barış ve Sane kötü gününde olmamalı asla. Bu üçü olmadan top taşıyıp pozisyona giremeyiz.

Duran toplarda Sara karavana atmamalı. Duran top dışında zaten bir şey beklemiyorum ben kendisinden artık. Ama artık orada da vasatın altında kalmaya başladı.

Yunus ile Osimhen ise Avrupa’da bence yarımızdı bizim performans olarak. Diğer yarımız da Torreira ile Lemina ve 4 kişinin üçü birden yok.

Torreira 2 kişilik oynamalı.

Barış da 2 kişilik oynamalı.

Sane 10 kişi gibi oynatmazsa kazanabiliriz.
Sane yi dinlendireyim mi diye bir düşünürdüm

Yedeğin yedeğini alsaydık bugün rahat rahat herkes maça çıkardı .
Neyse ki , yine yeneceğiz.

Bu adamlarin kadro durmadan kosan siyahilerle dolu diye aklimda kalmis.

Cok sıkıntılı mac ya eksiklerle.

İlkay - Sane basrolde olmali gibi

Son yılların belkide en önemli maçına bu kadar eksik kadroyla çıkacak olmamız çok büyük talihsizlik oldu. Bir son dk osimhen sürprizi olsa keşke. Kimbilir belkide rakibi yanıltma taktiği falan yapiyoruzdur.
Kazanırsak yıllardır hayalini kurdugumuz ilk 8'deyiz. Boru değil , devler liginin ilk 8'i.. Kaçmasın şu fırsat..

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst üste 4. Şampiyonlar Ligi galibiyeti için sahada olacağız tarih yazmak için

İsin gercegi ilerde yunus osi vs gibi haldir haldor basacak ya da toplara kosacak adam yok.

Hocanin uzun topu yasaklamasi lazim. Ne icardi ne ilkay o tempoyu yakalayamaz sane ve baris istisna burda. Onlara atsan bile destek gelene kadar 11 kisi savunmaya otururlar.

Mac sane ve barista, zeka ve ofansif islerde de ilkay ve icardide.

Tek PSV maclarini izledim bunlarin, her seyden once diri takim. Ama siviyorlar isler ters gittiginde. İlk yari 1 ya da 2 gol bulmak lazim oyun kontrolu icin

Bu maçı tempoylan hem kazanamayız hem boşa kendimizi yorarız bence

İlkay ağabeye verelim topu dönsün dursun topla

Bu maçı tempoylan hem kazanamayız hem boşa kendimizi yorarız bence

İlkay ağabeye verelim topu dönsün dursun topla
Tempo yapacak adam yok ya zaten BAY harici. Adamlar öyle topla çıkan bir takım da değil, öndeki kulelere dikip duruyorlarmış topu. Sete oturup kazanabiliriz ancak onu da 3.5 yıldır becerebildiğimizi görmedim ben. İlkay fark yaratır belki.

Rakip beşli savunma yapıyor. Yine geride bekleyip kontra arayacaklar. Topu bize bırakacaklardır.

Panik yapmadan sakin başlarız. Atmosferden etkilenecektir rakip, hataya zorlarız mutlaka.

Geri
Üst Alt