⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Orta sahada cok yumusak kaliyoruz sara ilkay ikili mücadele kazanamiyor.

Yedek kadroyu Beşiktaş’a koy sırıtmaz o derece kötü
Şu an sahada icardi harici yedek olan adam göremiyorum.
Bizim sorunumuz yedekler falan değil.Bizim sorunumuz ilk 11 de.orta sahalar kağnı gibi.Kanatlar verimsiz.Beklerin hücum yönünde katkıları sıfır.Birde saha yerleşimi kötü olunca oyunu iyileştiremiyoruz.

Rakip bence kötü.İlerideki adam tam bir kazma.Sadece fizik var.Sadece iyi alan kapatıyorlar.Ligdede bunu yapabilen çok takım var.

Bekledigim gibi Sara, Ilkay, Icardi veteran tempoda, Allahtan taktik olarak da tempo yapmiyoruz. Boyle devam edip 0-0 a baglamak da makul, hic riske gerek yok. Gol atarlarsa donemeyiz, sans eseri atarsak aliriz gibi.

Union kotu takim, Bodo bunlardan daha iyi ama tempo yapacak Yunus, Osi, Singo buyuk eksiklik.

Valla beraberlige tamamim ben ya. Mac oyle gidiyor. Tam kadro olsak iclerinden gecerdik bunlarin. 1 tane yersek cikartamayiz gibi duruyor. İcardinin pozisyonu cok netti atsaydi cok temiz olurdu

Orasi oylede fener macinin beraberligine daha okeyim bu mac fiksturdeki en kolay mac. 12 puani al gec. İcardi etkisi 0, 1 tane pas denedi saneye baslarda o kadar. Ama icardiye gelene kadar top yapamiyoruz. Stoper sallai torreirada 3 dk donuyor top.

Jakobs baris tarfindan nadiren gidiyoruz. Orda da baris topa bastigi anda yakinda kimse yok

Herifler kotu, sadece cok kosuyorlar ve uzunlarina guveniyorlar korner zorlayip
Durust olayim, MacAllister acayip savasci, her seyini vererek oynuyor. Baris'a pek adim attirmadi. Rahatsiz ediyor hep. Milli takima secilmek adami bayagi motive etmis.

Berkan, kaan gibi gereksizler, ise yarama ihtimaliniz olan tek macta antrenman yaparken sakatlaniyosunuz yaa. Defolun gidin.

Bu maçın böyle kabız geçeceği belliydi.
Ama bir tane kıstıracağız gibi. Yeter ki yemeyelim.

Sane de Yunus döndükten sonra doğru yedeğe, kusura bakmasın.

Bu maçtan beraberlik ifb maçından galibiyet çıkarırsak muazzam olur.

Geri
Üst Alt