Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu söylediğini düşündüm ama o zamanda kırmızı görüyor bizim MacarÜretkenlik, teknik yetenek olarak demiyorum. Pres, top taşıma ve mücadele lazım hücumda

Şu an sahada icardi harici yedek olan adam göremiyorum.Yedek kadroyu Beşiktaş’a koy sırıtmaz o derece kötü
Kim diyor. Direkten dönen topta kafa vuran adamı izliyor, zıplamıyorlk yarıda Galatasaray’ın en iyisi Davinson Sanchez oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 308313
Samide cafede kızları bekliyorBekliyorum
Maç öncesi de bir tane milfi tuş ettiği infosuna ulaştım.
Ahmet Kutucu ve Berkan değişikliği ile takım daha iyi oynayabilir
Durust olayim, MacAllister acayip savasci, her seyini vererek oynuyor. Baris'a pek adim attirmadi. Rahatsiz ediyor hep. Milli takima secilmek adami bayagi motive etmis.Orasi oylede fener macinin beraberligine daha okeyim bu mac fiksturdeki en kolay mac. 12 puani al gec. İcardi etkisi 0, 1 tane pas denedi saneye baslarda o kadar. Ama icardiye gelene kadar top yapamiyoruz. Stoper sallai torreirada 3 dk donuyor top.
Jakobs baris tarfindan nadiren gidiyoruz. Orda da baris topa bastigi anda yakinda kimse yok
Herifler kotu, sadece cok kosuyorlar ve uzunlarina guveniyorlar korner zorlayip
Birinin ayagi birinin kafasi sakatAhmet Kutucu ve Berkan değişikliği ile takım daha iyi oynayabilir