⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Liverpool'a tutan şansımız gibi şans tutması lazım Atl Madrid maçında, City daha ilk 8 garantilemedi. Garantilese bile rotasyon ile çıkacağının garantisi yok.

Disiplin sıkıntısı var gibi. Biz her türlü alırız kafasına girmelerini engelleyemiyor hoca. Hocayı takanda yok bence. CL de canları isteyince tiki taka, sonra balon şişiyor ve 2. patlıyor. hoca da izliyor. maçtan sonra 2 şer 3 er gün izinler hava uçar. Christmas zamanı grldi, yabancılarda sakatlanmalar, ağrılar vs
çiftlik
Takıma bu kadar general toplanınca bunlar normal. Bu kadar maliyete toplanan 9 puan net başarısızlık. Oynadığımız rakipleri görüyoruz, Monaco, USG takım falan değiller. Ligde de derbileri kazanamadık, buna rağmen lider kalabilmek ciddi şans.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçin en iyi adamı Uğurcan çıkması ile maçı kaybettik.
Yunus hiç girmese daha iyiydi, Berkan mücadele ederdi en azından.

İlk defa orta saha ile forvet hattı koptu ikinci yarıda.
İcardi'yi saymıyorum bile. Altı paşa gelen ortada top göbeğinde söndü!

Toreira bu kadar kötü oynarsa olacağı bu.
Osimhen ve Toreira iyi değilse bu takım berabere bile kalamaz.

Kadro bukadar olursa, anca bukadar. Yapacak bisey yok. Yonetim ve kadro yeterli diyen kim var abv. Turkiye ligini yensen ne olacak. Yazik.

Büyük hakem rezaleti vardı adamlar kart almadan maçı bitirdi inanılır gibi değil yav hem tekmeliyorlar hem yatıyorlar

Ali yiğit gelmiş yine babasını savunuyor.

Sözde galatasaraylı seni.

Karşıda zeki teknik adam vardı. Bizi gayet iyi analiz etmişler. İlk yarı savun gol yeme, ikinci yarı geniş kadrosu yuzunden kimi sokacağı konusunda zorlanan Okan hocanın takımına gerekli baskı ile golü at maci al.

Hocamiz bence mutsuz degildir elendigimize. Simdi haftada 1 maca dustu mu show yapar
Ben mutsuzum arkadaşım. İlk yarı ne hakeme ne oyunculara kızdım. Çok güzel oynadık değil mi? 2.yari takımın pili bitince eskiye döndük.

Türkiye Ligi'nde hakemlere sovmekten koşmaktan hocaya bıkkınlık geldi bana.

Ortasahan olmazsa böyle olur. Seken tüm topları rakibin ortasahası topladı bizimkiler hep bir adım geride kaldı.
Bana kalırsa transfer zamanı yine ortasaha yerine başka bölgelere transfer yapacaklar.

takimin belirli kismi zorunlu sakat oynuyor gibi, hamle oyuncumuz da hic yok

ama bu sezon basi yönetim ve hoca düsünmeliydi

City'den puan alacagimizi sanmiyorum, Atletico maci belli olmaz ama max 10 puan olur gibi

Geri
Üst Alt