⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Modern futbolda fizik kapasite kritik. Malesef profesyonel gibi calismiyoruz. Yoksa USG de Monaco da gayet vasat takimlar. Yazik oldu ama zaten 9 puan bizim icin iyi puan. Keyfini cikaralim son iki macin..

İlk yari 0-2 içeri girebilecekken 0-0 girip 2. Yarida da sahaya cikmazsan 1-0 iyi skor. Tarihi farki kacirdi herifler. Gecmis olsun. Sokun simdi Singo’ya Ugurcan’a verdiginiz 30 milyonlari. Stoperden bozma sag bek alip 2 aydir sakatlanan adami buldunuz dunyada. 3 tane 10 milyonluk adam alamadiniz Singo yerine. Sezon sonu teknik direktor-yonrtim hepsi defolup gitmeli. Harcanan paralara bak kurulan kadroalara bak ya. 150 milyon euro harcayip Sallai’yi sag bekte sahaya cikariyoruz kafayi yiyecem.
Sezon sonu en az 10 adam gonderip kadroyu komple yenilemek lazim teknik direktor de dahil. Lemina-Jakobs falan da defolup gitsin bu heriflere guvenilip de yola falan cikilmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu tabloya bakınca 9 puanla çıkma ihtimali yok değil
7fed6ecdb447730d1d806ca1aaf59a19.jpg

9 puanın yetme ihtimali olabilir bence aşağıya bakıyorum da ihtimal yok dğeil

Bir de düşünüyorum da yetse ne olacak.

24. olacağız. 9. ve 10. sıradaki takımlar ilk 8'e kalmayı son dakika kaçırmış baba takımlar olacak. Öpücüğe boğulacağız bildiğin. Bu takımdan Avrupa'da bir sik olmaz arkadaşlar.

3 senedir üzüntü üstüne üzüntü. Köy takımlarını yenemiyoruz ikili elemede baba takımları nasıl yeneceğiz merak ediyorum..

Sara futbolcu değil,
Osimhen bugün hiç yok,
İlkay 30 dk lık,
Jakobs müzmin,
Apo rezalet,
Uğurcan sakatlandı,
Torreira şarjı bitmek üzere,
İcardi bitik,
Sanchez, Sallai, Barış, Sane ayakta kalanlar,
Okan rezalet,

Seve seve atleticoyu yenecez o maçta yeni transferler oynayabiliyor mu

Abdülkerim felaket
Sallai bir kez daha gösterdi ki bek falan olmaz
Davinson uzun süredir vasat ama yanındakler yüzünden iyi görünüyor
Jakobs hayalet
Sara fecaat
Torreira bazen çok bocalıyor ama doğal yanında topçu yok
İlkay sadece zekası kalmış ne ayaklar ne bünye
Sane kıpırdamaya çalışıyor ama muhatap yok sıçıyor
Barış kafası kesik tavuk
Osi .....
Devam et Buruk devre arasında 50 milyon daha sıkarız senin için

Bu arada maçı solbekteki kamilin maç 0-0'ken kenara bakıp çıkam ben diye sallamamasıyla kaybettik.

Bazı oyuncularda eşekliğin üst seviyesi var.
Minnoş takılan adamların bu takımda yeri olmamalı.

2 net temizlik gerekiyor. Bunlardan biri Brezilya vatandaşı olduğu meçhul sara ile çakma alman jakobs.

Devre arası bu ikili yedek kalmalı zarar ettirmeyecekse de yol verilmeli.

İlk 11’dekilerin bazıları tam sağlıklı değil, yedekte de Yunus dışında adam olmayınca ilk yarı ile ikinci yarı böyle farklı oluyor

Ama sormak lazım sene başında sen neden 14 yabancı kontenjanının 4’ünü boş bıraktın diye?

Elenelim de kurtulalım diyenlere de acayip kuruluyorum ha. Ulan zaten 8 maç yapmış olacağız her halükarda. Tur atlasan acayip bir başarınolacak ve yapacağın 2 maç daha.

Geri
Üst Alt