⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Kadro cok dar olduğu icin ucl ve lig ayni anda götüremiyor işin özeti bu ,oyuncuların çoğu yaşlı, haliyle fizikleri yetmiyor

oyun içerisinde fiziksel düşüşü anlarım ama bu sene birçok maçta devre arasından sonra kontak kapatıyoruz bu normal bi durum değil yahu
dinlenip geldiğin hatalarını gördüğün oyun içi taktik direktiflerini aldıktan sonra nasıl bu kadar kayboluyoruz aklım almıyor

Kadroda adam kalmadi birde basimiza afrika kupasi cikti. Okan hoca, Irfan felan oynar bu gidisle.

Ilk 8mis haha okan buruk bu oyunlami? Lemina olmasa 0 cekiyorduk bu zamana. Hic bi genc yetistirme hep ihtiyarlarla bi yere git? Diger takimlarin istemedigi ilkay ne katabilir sana. Ancak son 30. dk oynatacagin adam. Ha arda gibi ancak bitirmeye oynatir gencleri, en imkansiz yerlerde.

Geçen sene kadronun dardı o yüzden gittin bu sene aynı hatayı yapamazsın.Hic mi ders almadınız ya aynı hata 2 kere yapılır mi

İlk yarı yapılması gereken transferleri söylemiştim ama 2.yarı karar değiştirdim

Bu takımda değişmesi gereken tek kişi okan ve avaneleri

O olduktan sonra zaten herşey yoluna girmeye başlar

Şu tabloya bakınca 9 puanla çıkma ihtimali yok değil
7fed6ecdb447730d1d806ca1aaf59a19.jpg
Yarınki maçlar çok önemli

Her sene kasım aralık ocak dökülüyor bu takım. Yeter bıktık, ligi almak için 150 m harcamaya gerek yok.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax maçından sonra "Şimdi farklı şeyler hayal edebiliriz işte" demiştim.

Bu kulübün başında Dursun Özbek, bu takımın başında Okan Buruk olduğu sürece bir daha Avrupa için umutlananı sevsinler!!! Alın ananızın ligini şimdi!!

Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!! Neymiş efendim harika ve çok geniş bir kadromuz varmış mışşş...

350 milyon avroluk takım kur, yedekten oyuncu sokama, ilk 24'e kalama. Aferin oğlum aferin, bu kafayla devam edin.

Monaco 'nun beceriksizliğine dua etsin şu pozisyonları a. Madrid ve man city ye verirsen bjk nin rekorunu kırarsın!!

Geri
Üst Alt