⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Puan durumuna bi baktım da averaj çok kötü olmazsa 9 puan yetecek gibi

Şu 2 maçtan total 1 alabilseymişiz çok rahatmışız ya

2000 dakikalık yaptık 4 ayda Torreirayı.O bile bitik maalesef.

CL ile ilgili tek beklentim bu kadar galibiyetin boşa gitmemesi için play-off'a 24. bile olsak kalmamız. Son 2 maçtan 1 puan alsak çok iyiydi ama şimdi Atletico maçından 1 puan lazım gibi gözüküyor. Üst tura veya devamına dair beklentim yok bizi yine lig serüveni bekleyecek en gerçekçi hedefimiz.

Ajax maçından sonra "Şimdi farklı şeyler hayal edebiliriz işte" demiştim.

Bu kulübün başında Dursun Özbek, bu takımın başında Okan Buruk olduğu sürece bir daha Avrupa için umutlananı sevsinler!!! Alın ananızın ligini şimdi!!

Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!! Neymiş efendim harika ve çok geniş bir kadromuz varmış mışşş...

350 milyon avroluk takım kur, yedekten oyuncu sokama, ilk 24'e kalama. Aferin oğlum aferin, bu kafayla devam edin.

Geçen sene ilk 4 maçın ardından liderlik hesabı yapıyordum ben de.

Bu takımla hayal kurulmayacağını öğrenemedik ya tutarsa diye deniyoruz.

Atletoyu yenersek banko kalırız ilk 24 e berabere kalırsak yüzde 60 70 kalırız yenilire3k muci,e

Toreira Sara ve ilkay ortasahası bu lige çok statik durağanlar Toreira ilr Avrupa da başarı zor çocuk gibi eziliyor kayboluyor bu sene Ts olsun yeterki Okan gitsin.

Iyi de taze kan dedigin kim? Yunus vardi bir tek o da girdi bir sey yapmadi. Berkan desen o da mac oynamiyor ki, baska oyuncu yok?
Adam orta sahanın önemini kavrayamıyor. Orta sahaya çöp de olsa birini sokup oyunu rahatlatacaktı. Ortalıkta gezen topları süpürecek bir adam lazımken 2 kişi 4 kişiyi karşılarsan bu olur. Adamlar zaten fizikli herifler bir anda orta sahayı da çoğaltabiliyorlar.

Böyle antrenman sahasına mı yazarız, yoksa tesisin kapısına mı bilmiyorum da orta sahanın önemi diye yazıyı gözüne gözüne sokmalı.
Fizikli adamlara karşı 1 aydır oynamayan ondan önce de zaten sakatlık süreci derken yavaşlayan bir herifi sokmaman gerekiyor. İzlerken golün geleceğini orta sahada mallık yapacağımızı bağırdım evde, yine birileri göremedi.

Hadi kendi görmüyor, yanındakiler görmüyor. Yahu istatistik ekibi diye tutulan adamların olayı ne biri anlatsın bana artık bunaldım yani.

Geri
Üst Alt