Cafer Güney
Ulubatlı Souness
Puan durumuna bi baktım da averaj çok kötü olmazsa 9 puan yetecek gibi
Şu 2 maçtan total 1 alabilseymişiz çok rahatmışız ya
Şu 2 maçtan total 1 alabilseymişiz çok rahatmışız ya
Grup maclari bitmeden yeni transferlerin oynamasi imkansiz. Sonucta devam eden bir lig asamasi var.Seve seve atleticoyu yenecez o maçta yeni transferler oynayabiliyor mu
fazladan 2 maç 2 kepazelik bünye kaldırmıyor artık, lig tehlikeye girer.Olm oyle mantik mi olur sende bazen sapitiyorsun, para ve prestij alacaksin finale gidecek degiliz ya.
Sane var zaten sadece ofansif aksiyonlarda diger oyuncular 0. Osimhen icin birsey demem adam santrafor top bekliyor.En cok alkisi Sane hak etti bu arada. Hemen hemen kusursuz oynadi. Sanchez de cok iyiydi.
Ajax maçından sonra "Şimdi farklı şeyler hayal edebiliriz işte" demiştim.
Bu kulübün başında Dursun Özbek, bu takımın başında Okan Buruk olduğu sürece bir daha Avrupa için umutlananı sevsinler!!! Alın ananızın ligini şimdi!!
Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın!! Neymiş efendim harika ve çok geniş bir kadromuz varmış mışşş...
350 milyon avroluk takım kur, yedekten oyuncu sokama, ilk 24'e kalama. Aferin oğlum aferin, bu kafayla devam edin.
Madem aldı, neden topu şişirmedik öneHala icardiyi neden oyuna aldi anlamadim ,berkani almak varken
Monaco daha kaç net pozisyon harcayacaktıBu seviye’de net pozisyonlari harcama lüksü olmuyor
Sakatlar duzelirse evet. Yeni transfer oynatamiyoruz sanirim ama eldeki kadroda da tam kadro cikarsak gene yeterli.Evimizde yenilmeyiz ya en azından bi puan alırız atletiko dan
Ben bu takımlara geçilir miyiz ona bakıyorum pafos falan da var oralarda. Hiç az bi ihtimal değilAlttaki 12 takimin minimum 20 puan daha almasi lazim. Olabilir ama zor.
Beraberlik kesin ya kesin turlarızAtletoyu yenersek banko kalırız ilk 24 e berabere kalırsak yüzde 60 70 kalırız yenilire3k muci,e
Son iki maçta otobüsü kalenin önüne çekip duvar görmeliyiz.City maçını geç de Atleticodan 1 puan alabiliriz bence sakatların dönmesi muhim
Adam orta sahanın önemini kavrayamıyor. Orta sahaya çöp de olsa birini sokup oyunu rahatlatacaktı. Ortalıkta gezen topları süpürecek bir adam lazımken 2 kişi 4 kişiyi karşılarsan bu olur. Adamlar zaten fizikli herifler bir anda orta sahayı da çoğaltabiliyorlar.Iyi de taze kan dedigin kim? Yunus vardi bir tek o da girdi bir sey yapmadi. Berkan desen o da mac oynamiyor ki, baska oyuncu yok?