⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Yönetim yönetim olsa transferin ilk günü 2 tane ortasaha indirir. Okan hocayı filan dinlemez. Al hoca ister oynat ister oynatma sana kalmış der. Ama işte yönetim olsa.

Her sezon aynı senaryo. City maçına Berkan ve Kaan bekleriyle çıkmamız bir eksik.

İlk yarıda çok gereksiz eforlu oynadık. Biraz daha ekonomik kullanmak lazımdı

Su pas oyununada küfür edilir. Sanki becerebiliyoruzda hep pas. 1 2 pasla hizli atak yapmayi ögret artik su takima.

Bu sarayla barışla sallaiyle iyi futbol doğru falan oynayamazsın.Ara ara parlarsın o kadar.
Hepsini geçtim saha yerleşimi rezalet.Bir puan al ama oda yok.Çünkü amatör kıvamında sahaya yerleşim var.Okan buruk sadece izlliyor.

Bak bakalım adamlar son dakikada kabak gibi boşluk verip orta açtırdılarmı.Topu şişirmek işin bir defa bile o bışluğu verdirmediler.
Biz olsak rakip bir sağa çeker bir sola çeker rahat rahat ortaları yapardı.

60 milyona 2 tane adam almak yerine 15 milyondan 4 tane random adam bulup sahaya atsan bu sakatlıkların yarısı olmazdı.
Ama kadrom çok iyi her bölgede oynayabilen adamı sayı olarak kadroya yazıp 30 kişi var zannediyor adam.

İlkay yok
Sara yok
Barış yok
Sane eh iste

Böyle olunca pozisyon bulman imkansız olur sonuçta böyle olur

2023: Bayern United maclari dillerden dusmez. Kopenhag deplasmani ve prag

2024: Tottenham maci dillerden dusmez. Rfs malmoler ajax az kombosu gencecik takimlara

2025: liverpool maci havaya sokar. İceride bodo ve mahfolmus ajax sonrasinda 2 tane VASAT futbol oynayan takima icerde disarida yenil...

Sakat ve eksikler.

90 dk surdurulen bir oyun, golde dagilmayan bir takim yok avrupa ozelinde. Ligde 1 adam kopariyor maci ayri.

Hoca cuvalladiginin farkında ama dile getirmiyor artik ligi alacak mecbur baska sansi yok

Kadro nun dar olmasini basta Hoca da gayet iyi biliyordu, mecburi yeterli dedi bence. Sürekli eli bos dönen Yönetim de suç, başta Kavukcu ve ekibi. Gardi bu konuda gicimizi kurtardi.

Neyse, geçmiş olsun. Önümüze bakalım. Lig'e konsantre olmalıyız. Çakallar bizi bekler.

balo yapmaya partilemeye gitmişiz oraya aferin dursun tam şampiyonlar ligi takımı kurmuşsunuz hocanla beraber.

Geri
Üst Alt