⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

İki gündür monaco analizi izliyorum. 90Dakika yetmez diye bir kanal var oradaki analiz çok iyi. Şimdi gelelim can alıcı soruya. Biz bunları nasıl yeneriz ? Kendimce vardığım kanıya dayanarak söylüyorum. Bizim monacoyu yenmemiz birkaç planın gerçekleşmesine bağlı. Birincisi sane efektif oynaması lazım top öldürmeden direkt kaleye. İkincisi ise rakibin bek bindirmelerine yanıt vermemiz lazım geçiş yememek için. Orta sahada iki kişiye dikkat boşta kaldığı an sıkıntı. Minamino ve golovin.Ahhh lemjna ahh tam onun maçı. Barışa da büyük iş düşüyor. Ekstra olması lazım barışın. Merkezi kapa atakları kanatlara yönlendir ve şok pres ile kap at saneye ya da osiye.

Son 24 saat 42 dk. Keşke şöyle 24 saat uyuyup maç için uyanabilsem. Zaman geçmiyor
images.webp

1 hafta önce psgyi 1-0 yenmişler evlerinde son 5 maçtaki tek puan aldıkları maç bu

büyük maçlar dışında sıçıştalar hep

değişik bir takım gibi izleyen var mı?

1 hafta önce psgyi 1-0 yenmişler evlerinde son 5 maçtaki tek puan aldıkları maç bu

büyük maçlar dışında sıçıştalar hep

değişik bir takım gibi izleyen var mı?
Pafos totnim city maçlarını izledim. Yutupda özetlerine bakıp da şu kanıya varabilrisn. Pozisyona girmekte asla sıkıntı yaşamıyorlar. City maçında ve totnim maçında dağlara taşlara çok kaçırdılar. Topu hızlı çıkarıyorlar. Tam tesisat olsak sorun yok ama biz çok eksiğiz. Evlerinde zor takım. Defans ciğersiz ama yetenek ve akil yok. Kolay kart yiyorlar. Eğer temasli oynarsak kart yediririz. Defans arkası attığımız toplara geride yakalanirsa düşünmeden düşürüyorlar kırmızı yedirebilriiz. Her şey bir kenara zor takım keşke usgden puan alsaydık da şu maça kafamız daha rahat ciksaydik

buyutmeye gerek yok, kucultmeylede bi yere varamayiz. bu seviyede o gun kim daha cesur, kim dahaplanli ve istekli oynar ve psikolojik olarak ani yakalarsa o kazanir

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 senedir nasıl beceriyoruz anlamıyorum. En kritik Avrupa maçlarında takımın yarısı olmayacak şekilde maça çıkıyoruz. USG maçı Osimhen , Lemina, Singo, Eren, Kaan, Berkan yok Jakobs maçı tamamlayamadı.

Şimdi de benzer senaryo tek teselli Osimhen'in olması, oyunu çok farklı bir noktaya taşıyor. USG maçının ilk 20dksı gidişattan 0-0 bitiririz inşallah demiştim ama onu da beceremedik.

Monaco maçı en kötü senaryo 0-0 ile dönebilmeliyiz. Onlar da eksik görünüyor ve zorlu bir süreçten geçiyor sanırım.

Osimhen varsa sıkıntı yok bence kimin oynayıp oynamadığı önemli değil, adam ne yapıp edip bir şekilde takımı maçın içinde tutuyor kahraman gibi bir herif.

Geri
Üst Alt