⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

ya bu nasıl rotasyon kadro mühendisliği kurgulamadır be okan hoca 18 topçu zor çıkıyor bu sadece sakatla açıklanamaz. Tam Leminalık maçtı.

..

Ekli dosyalar

• IMG_0150.webp
    IMG_0150.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 8
Bu ne biçim iş yav
Her sene bu dönem adamsız avrupa maçına çıkıoz

Her Avrupa maçı öncesi uykum kaçıyor. Kafada bin kere maçı simule ediyorum. Bende var gariplik galiba. Enseyi karartmayalim diyorum 3 sezondur ölüm kalım maçlarında ölüyoruz. Teknik ekip yetersiz seneye takviye yapılmalı. Kulubeyi ucuz ve sahaya attığında ısıran fizikli tiplerle dondurmak gerek. Bilemiyorum karamsar olmamak lazım ama kadromuz çok dar ve yetersiz. Şimdi yedek lemina olacaktı atacaktin ikinci yarı takım oyundan düşmeyecekti. Monacoda balogunun ve dier olmaması bi nebze şans diyeceğim lan bu adamların hepsi singo gibi

İlk 8 ile aramzidaki puan farki 1
24uncuyle puan farki 3

Asiri oynak.

Ulan kazancaktik usg yi...bu maci alamazsak moralim cok bozulacak.

Genede ama yenemiyorsak, yenilmemek onemli. Usg ye yenilmesek 1 puan alsak bile anormal fark edecekti...

leminasız bu takım nasıl oyun üstünlüğü alacak ki, topu rakibe verelim kontradan osimhen sane barış ile gol kovalarız yapacak bi şey yok. yeneceğimizi düşünüyordum ama leminanın yoklugu ve olası jakobs yokluğu falan en iyi ihtimal beraberlik görünüyor

Adamlarin fiksturune bakiyorum, ya o kadarda abartmayalim diyorum ama sonra bakiyorum PSG yi yenmisler ligde iceride.

Atlet herifler bide.

Hata yaptiklarinda ceza kesmemiz lazim

Sane cok formda
Osimhen her zaman öyle
Baris büyük maclarin adami
Yunus var
Tecrübesiyle Ilkay var
Torreira var

Cok karamsar davraniyorsunuz bence

Gollü mac olur.

iki takimin hücum gücü iyi ama savunmalar sikintili.

Geri
Üst Alt