⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Orta sahada Sara yada Ilkay yerine Lemina oynamazsa bu maci kaybederiz.
Jakobs yoksa sol bek Berkan oynamalı.
Icardi ve Arda oyuna 5 dakika icin bile girmemeli.
Sane bulduğunu atmalı.

Ugurcan
Sallai Sanchez Apo Berkan
Lemina Torreira
Sane Ilkay (Sara) Baris
Osimhen

yedek kulubesi kasımpaşa seviyesindeki takım şampiyonlar liginde oynayamaz kimse kusura bakmasın .
dünya kadar yatırım yapmışsın hamle alternatifin sakatlık cezalı vs durumlarda planın yok.
kalan maçlarda 0 çeker bitli ligimize döneriz halbuki güzel ilerliyorduk :(

yedek kulubesi kasımpaşa seviyesindeki takım şampiyonlar liginde oynayamaz kimse kusura bakmasın .
dünya kadar yatırım yapmışsın hamle alternatifin sakatlık cezalı vs durumlarda planın yok.
kalan maçlarda 0 çeker bitli ligimize döneriz halbuki güzel ilerliyorduk :(
Kasımpaşa seviyesi olsa yine iyi o bile değil

Ardaylan, kazımcanlan bu maçlara çıkmaya devam edersek 5 lik olup döneriz

Avrupalı Bülent sonrası yeni bir yıldız, Avrupalı Arda.

Aslında biz CL serüvenimizi USG maçı ile bitirdik bence. Üzülerek söylüyorum, cunku bu sezon Allah bize inanilmaz firsat sundu. Ayni gecen sene Dynamo Kiev macinda yaptigimiz sacmalik gibi, bu sezon da USG macinda bir sacmalik yaptik. Bu mac dahil Atl. Madrid ve City maclarindan puan almak cok cok zor. Ucunun de kadrosu bizden iyi (Ajax'tan farkli olarak mesela), 3'u de sert ve mucadeleci takimlar, ve ucu de form durumu fena olmayan ekipler. USG'yi yenip Subat'i garanti altina alacagimiza simdi sacma sapan efor ve lig'e yansayabilecek senaryo ile ugrasacagiz.

Bu ekibin okyanusu gecip derede bogulmasini 2-3 senedir cozemiyorum. Ugursuzluk var ve malesef degismiyor.

Burada mucize yasayip, sakat dolu takimimiz ile 3 puan falan alirsak cok buyuk surpriz olur benim icin. Tek sevindigim nokta sacma sapan bir stat ve taraftar, resmen elitler onunde mac oynarcasina bir atmosfer. Yani baskı 0.

Ilk 11 ne olacagi belli degil, kim sakat kim degil kimsenin haberi yok.. muhtemelen boyle cikariz

Ugurcan
Sallai - Sanchez - Apo - Kazim
Lemina - Torreira
Sane - Ilkay - Baris
Osi

Apo, Kazim, Sallai, Ilkay, Baris.. farkli nedenlerden hepsi bizi kanser edebilecek performans sunabilirler malesef.. Lemina degil Sara olursa zaten tempo ile gecer bizi Monaco, yetisemeyiz onlara.. en iyisi defans yapip kontra atak aramak Osi ve Sane ile..

1p alsak yeter çok bişi istemiyoruz

USG maçının telafisi bu o yüzden 3 puan almalıyız diğer maçlarda 0 çekeriz

Şu maci kazara kazansak hoş olur.

Futbol şansı yanımızda olursa 3 bile alabiliriz ama şu 60dk dayanabilen halimize hiç güvenemiyorum.

Dunkü algi operasyonu yüzunden hırsla çıkıp bu maçı kazanın!!!!!!!

Sallai nin olacagi mac
sol bek kim olacak acaba
Yenilmeyiz

Sol bek kesinlikle BAY olmalı.
Uğur
Sallai Davinson Abdülkerim BAY
Lemina Torreira
Sane Ilkay Yunus
Osimhen

Lemina yoksa Sara. Açıkçası Osimhen ve Lemina 90 dakika oynayamazsa bu maçta da mağlubiyet bekliyorum.

Geri
Üst Alt