⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Bu maçtan hiç bir beklentim yok. Umarım yenilmeyiz.

Fransız çöplerini tam kadro yakalasaydık

1765125337426.webp

Osimhen'in varlığı ve Monaco'nun dalgalı performansı bir şeyleri ümit ettiriyor da ben bu maçtan pek bir şey beklemiyorum. 0-0 falan bi beraberlik çıkar ya da 1-0 yeniliriz gibi.

Bu arada ben Lemina'sız olduğumuzu düşündüğüm için böyle yazdım. Eğer Lemina sağlam şekilde 75-80 dakika oynayabilirse maçı kazanabiliriz bile. 1-2 falan.

Ulan arkadaş yine en kritik maçlara geldik ve takımın yine ne sol beki ne sağ beki var. 150 milyona yakın para harcadık hala Berkan sol bek haberleri var. İnanılmaz bir şeye evrildi artık bu konu.

Tam kadro iken bile oyunu ve skoru tutma pratiğimizin pek parlak olmaması ümit kırıcı. Yoksa oyunu tutar, araya bir gol sıkıştırır, sonucu alırsın mesela. En çok da hep değindiğim 6 numara konusunda patlıyoruz; Lemina formda haliyle orijinal mevkiinde olmayınca orta sahada üstünlük kuramıyoruz. Sakatlık sonrası henüz ritmini bulamamış İlkay ile filan zor...

Pek bir beklentim yok maalesef

Sol bekte Berkan vs Aklouche ☹️

Jacobs'un oynamasini umud edelim.

Tahmin beraberlik. Temenni galibiyet. Halen oldukca yorgunuz. Bu macta faydali bir skor alip Antalya macina odaklanalim.

Osi'nin gol rekoruna devam etmesi icin yakaladigini atmasi lazim. Mac boyu kendisine calissak 5 pozisyondan birini atacaktir diye dusunuyorum. 1-1 ya da 2-2 ile ust tura yaklasiriz tahminim.

Monaco nun yakın zamanda herhangi bir maçını 90 dakika izleyen renkdaşım oldu mu ? Ufak bir yorum yapabilirse çok sevinirim.

Usg maçından daha kolay olacağını düşünmüyorum. Usg maçı sonrası bu maç tamam ya da devam maçı noktasına geldi. 1 puan ilk 24 için yeterli olacaktır.

Galibiyete cok yakinim ama beraberlik de bizi bozmaz

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Berkan
Lemina Torreira
Sane Sara Baris
Osimhen

Ilkay ve yunus gibi hamle sansimiz da var

Geri
Üst Alt