⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Maclara iyi bakin, ustumuzde ve puan olarak yakin oldugumuz takimlarda epey eslesme var.

Bu maci kazanmamiz lazim.

Usg macini kazansaydik top 8 icin inanilmaz iddiali bir konuma gelecektik bu macta. (6.olacaktik ve monaco galibiyeti ile top 4 te olacaktik)

3 puan sart
İnter-liverpool
City -real
Vs vs.
Asiri onemli kazanmamiz

Athletico ile icerde ne olur bilmiyorum ama city maci baya zorlu gececek, hem athletico hem city top 8 ya da top 16 icin kasmak zorunda cunku

Monaco'dan aldığımız iki bek oynayabilecek durumda olsaydı çok iyi olurdu.

1000043998.webp

1000044001.webp

Galibiyet falan imkansız elde bek ve Lemina olmadan. Topun arkasında bekleyip geri kalanı Allah'a bırakmaktan başka bir çare görmüyorum. Ligde bile eksikler yerine koyulanlar aşırı sırıtıyor. CL'de yemez.

sallai sag bek baris sol bek iki kisilik oyniyacaklar mecbur, lemina olursa orta sahaya

Bekler yok hala yok sezon bitecek şu maçlarda oynayamadıktan sonra ne boka yararlar. Ayrica okan hocam muhtmelen izinlerle geçiriyor maç aralarını. Hiç ümidim yok.

Sol bek yok sağ bekteki oynayacak stoper sağ bek olacak ön libero stoper olacak yani şu şartlarda galibiyet mucize gibi birşey beraberlik müthiş olur ilk 24e de kalırız gibi 1 puanı alıp odağı lige kaydırmak gerek zira ligde emsali görülmemiş bir ittifak kuruldu karşımızda tffsi kulüpleri medyası her ayağıyla

Kazanalim sonra rahat edelim. Siradaki Atletico ve City maclari cok cetin.

1 puana balıklama atlarım keşke maç oynamadan alın size 1 puan deseler imzayi attığım gibi kaçarım

Pis koyacaklar, yatın uyuyun.

Bek yok,lemina yok yedek klubesi zaten yok.Bu macta gider gibi.Bu is burdan patlarsa sorumlusu olan kim varsa defolur gider umarim

Hem lig hem Avrupa'yı koparma fırsatımız o kadar fazlaydı ki bu sene gereksiz puan kayıpları hakikaten yazık oluyor şu an 8-9 puan farkla lider gidip hem de CL'de 4 galibiyet olabilirdik her şey güzel olabilirdi geçtiğimiz seneler neyse ama şu seneyi net olarak daha iyi değerlendirmeliydik.

Neyse artık yapacak bir şey yok maç saatini iple çektiğimiz günlerden maç saati gelmesin dediğimiz günlere geldik öyle ya da böyle maç oynanacak umarım hayırlısı olur galip geliriz olmazsa da yapacak bir şey yok önümüze bakıp yolumuza devam ederiz.

Geri
Üst Alt