⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Reis ben beğenmedim.İlerleyen zamanda bunu göreceğiz.
Artık şu sakatlık sonrası dönemediler mazeretindende gına geldi.
Bence böyle birşey yok.Kendimizi kandırıyoruz.
Mazeret degil, adamin nasil oynadigini gorduk. O durumda olmadigini da goruyoruz, demek ki sakatligin etkisinden cikmamis.

Gol geliyorum dediğinde 5 dakika geçmeden geliyor. Gündüz bir anda gece oluyor.

Fb maçında 5 dakika daha olsa 2. golü yerdik.
Samsun maçında 5 dakika daha olsa golü yerdik.
Abartmıyorum Gençler maçında bile yerdik biraz daha süre olsa.

Bu takım dikiş tutmaz artık. Tek çaresi haftada bir maça çıkmak yine.

Geçen sezonki Kiev maçından tut bugün Monaco maçına kadar değişen bir şey yok. Liverpool zaferiyle yetinip lige döneceğiz ve kalan 2 ŞL maçında yıkıcı skorlar almamaya bakacağız.
Ligde hala 3 puan farkla öndeyiz ve ipler bizim elimizde. Sampiyonlugu kaybetmemek icin takviyeleri yapmamiz lazim.

13 adamlı kadrolarla ancak bu kadar oluyor. 2. yarı takım yoruldu, üzerine rakip sahaya diri ve iyi 3-4 oyuncu attı. Tamamen oyunu verdin, golün gelmesi an meselesiydi, üstüne Uğurcan'da çıkınca malumun ilanı oldu. Fener maçında da aynisi oldu. Rakibin değişikliklerine cevap verecek oyuncun yok yedekte. Sane, Barış, Torreira, Davinson, Abdulkerim gibi oyuncular 2 aydır hiç dinlenmeden her maçı 90 dakika oynuyorlar. Normalde bu tip maçlarda kabahatı Okan'da bulurum ama şu Fener, Samsun ve Monaco maçlarında yaşadığımız 2. yarı oyun düşmeleri tamamen yorgun ve dinlenmeyen bir takım olmamıza yazar. 3 kulvarlı yarışa bu kadar dar kadro ile girmezsin. Geçtiğimiz senelerden hiç ders çıkarılmamış.

Biz ilk yarıda da öyle çok eforlu top oynamadık. Hatta bazen yürüyerek top çevirdik. 50. Dakikada bittik anlamıyorum valla anlamıyorum. Takımın kondisyonunu varın oradan hesaplayın.

İlk 24 için tek bir şansımız var o da şu anda 24 ün altındaki takımların 9 puanı bulamama ihtimalinin olması onların da kalan maçları zor yoksa biz bu halimizle ne ath.madrid ne de cityden 1 puan bile alamayız inş şansımız yaver gider de 9 puan yeter yoksa bu kadar para harcayıp 24e girememek acı olur

Play off a kalsak bile sakatlık işi dışında bu kart olayı da canımızı yakabilir.. Şu an jakobs Abdul ve davinson sınırda.. Lemina,torreira ve barış 1 kart daha görseler sınıra gelecekler..Ve kartlar play off a da taşınıyor..

Geçen sene az alkmaar play off ilk maçında osimhen torreira ve davinson u bu yüzden kullanamamistik

Kaanı Yusufu filan adamdan sayıp kadroya yazacağına bir kaç tane ciğersiz siyahi olsaydı şimdi en az 4 puan fazlamız vardı.
Reis Hiçbir değişiklik olmazdı.Bizim sorunumuz ilk 11 de..Bunların alacağı ciğersizler cuestadan farklı olmazdı.
Hepimiz bıradayız devre arası dört tane o bahsettiğin adamlardan alınsın hiçbirşey değişmez.
Frankfurt maçı tek elsik osimen.Sonuç ortada.Böyle tam kadro olupda kötü oynadığımız çok maç var..

İkinci yarı oyunu bizimle alakalı değil, Monaco tempoyu dayadı ve önde bastı. Orta saha güçlendirmek gerekirken Berkan yerine Yunus girmesiyle maç bitti.
Her topu kurtaracak hissi veren Uğurcan da sakatlanıp kale ağzındaki topa çıkıp sonra geri dönüp golü yiyen Günay da yedek kaleci olmaz!

Nerden nereye yav. Kendi evindeki bi kolay mac ile herseyi garantilecekken artik disarda kalma riskini yasiyorsun. Zaten en önemli yerde kendi sahainda usg yenemiyorsan clde isin ne. Cok kötü oynayan monacoyu yenebilcegini gösteriyon ilk yari sonra dagiliyorsun. Yok ya bundan sonra umutlanmayalim biz is avrupaya gelince.

Maaşlarla birlikte 200 milyon Euro harcadığımız sezonda şl’de son 2 maçlar oynanmadan 9 puanda kalmak tamamiyle fiyaskodur

Bu kadar para harcayıp hala rotasyonda topçu yoksa bi yerde değil çok yerde yanlış var..

Alabileceğimiz maclari vermeye devam ediyoruz
Adamlar kaçırdıkca biz de fırsat harcıyoruz
Burası süper lig degil bulduğunu atacaksın

Play off a kalsak bile sakatlık işi dışında bu kart olayı da canımızı yakabilir.. Şu an jakobs Abdul ve davinson sınırda.. Lemina,torreira ve barış 1 kart daha görseler sınıra gelecekler..Ve kartlar play off a da taşınıyor..

Geçen sene az alkmaar play off ilk maçında osimhen torreira ve davinson u bu yüzden kullanamamistik
Kadromuz geniş hicbirsey olmaz

Nerden nereye yav. Kendi evindeki bi kolay mac ile herseyi garantilecekken artik disarda kalma riskini yasiyorsun. Zaten en önemli yerde kendi sahainda usg yenemiyorsan clde isin ne. Cok kötü oynayan monacoyu yenebilcegini gösteriyon ilk yari sonra dagiliyorsun. Yok ya bundan sonra umutlanmayalim biz is avrupaya gelince.
Bu filmin aynısını geçen sezon izledik zaten. Hiç sürpriz olmadı o yüzden. Usg maçından önce bile belliydi

Geri
Üst Alt