⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

yenebiliriz bile takımdaki oyuncuların maça motivasyonuyla alakalı. Bi Takımın hoca takımı olması nasıl olur derseniz rakibimizi izleyin.

çok güzel top oynayacaklardır.

İç saha Avrupa maçı olduğundan dolayı son dönemdeki istekten farklı bir direnç olur ama, bu direncin kırılgan olacağını öngörüyorum. Super kupa öncesi kötü sinyaller vardı ve hiç değilse vites ara ara inişli çıkışlı 1-3 gidiyordu. Kaybedilen kupa sonrası baya baya boştayız, hatta bazı sekanslarda takım kontak bile kapatıyor. Nakavt.

Sezon sonu kazanılan kazanılmayan bakılmaksızın teknik bazda radikal değişiklikler şart. Hatta geçen sezon sonu için bunu düşünüyordum. Yönetim bazında yoruma gerek olmadığını düşünüyorum.

Bence bu maçta gece gündüz gibi olacak iyi oynayacağız ama Atletico Madrid gibi takımları iyi oynasan da yenemeyebilirsin çok ters takım

Dağılmaya çok müsaitiz ilk 20 dk rakip maçı elinde tutarsa sonra 15 dk da bir canı sıkıldıkça gelir gol atar bize maç içinde uyumayı çok seviyoruz tepki veren bir tane oyuncumuz yok kalitenin kölesi olmuşuz

Dünkü mactan sonra bu mac bambaska gececek. Kafa olarak maci ciddiye aldigimiz, helal olsun dedirtecek mac bekliyorum, özellikle ilk yari cok önemli orda gol bulmamiz lazim. Yoksa atamayana öyle bir atiyorlarki SL de, baka kaliriz. 2. yarı da 60.- 70. den sonrasi kopmazsak şansımız var.

Jakobs'ta oynar diye düşünüyorum zira Eren ve Kazımcan ile bu maçı tamamlayabilme şansımız yok.
Jakobs zaten ilk 11 oynamıyor, dinlenik şekilde yarın ülkede olup 2 taktik idman ile oynar.
Maçın kaderi biraz da Jakobs'a bağlı.

Bu maç için elimde olan tek olumlu veri teyzem. Dün yemeğe çağırdı herkesi en son Alanya maçı olduğu gün çağırmıştı. En rezil maçlardan biriydi ve arkasından Liverpool galibiyeti. Yine rezil bir maç ve hemen arkasında bu maç. Hadi hayırlısı 🙂

O gün aktarınıza uğrayıp papatya almayı unutmayınız. Akşama bir büyük demlik lazım olacaktır

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Lemina
Yunus Ilkay Baris
Osimhen

Yunus ve sane arasinda karar verilmeli

Ikisi de formsuz dönem den geciyorlar,üclü orta saha baslayalim ve iki oyuncu da biri yedek kalsin bu macta

Bu maçın motivasyonu farklı olacaktır. Bir de şöyle bir şey var, maça kazanmak zorunda çıkmayacağız. Beraberlik bizi kurtarır. Atletico da uyuz bir takım, uzunca bir süre berabere devam eder ama bireysel hata yapmamak lazım.

İlk yarı yüksek baskı ile pozisyonlara girip kaçıracağız ikinci yarı kondisyon ve yedek kulübe sıfır olmasından oyundan düşüp 2-0 yenileceğiz.

İlk yarı yüksek baskı ile pozisyonlara girip kaçıracağız ikinci yarı kondisyon ve yedek kulübe sıfır olmasından oyundan düşüp 2-0 yenileceğiz.
Ben golu bulup sonra devreyi 1-1 kapatip, bizimklerin piller bitince 1-2 olacagini ve Hurraamid acilinca kontradan ya 1-3 ya da 1-4 bitecegi beklentisindeyim.

İyi oynasak bild oyun plansizligi ve yedek hamlelerle oyun tutamayacak olmamiz yuzunden boyle dusunuyorum.

Ugurcan
Sallai Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Ilkay Baris
Osi

OS stabil olmali

Ben artık lige önem gerektiğini düşünüyorum. O yüzden hem tepkilerin biraz daha artıp yönetimin sıkışması hemde lig için avrupadan elenelim istiyorum. Frankfurt maçını saymazsak hikaye çok güzel devam ediyordu evet ama sözde bu sene CL'yi çok önemseyen beceriksiz yönetim ve plansız teknik heyet yüzünden bu seneninde üstünü çizecez mecbur alternatifsiz kadro yüzünden

Geri
Üst Alt