⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Ulan şu Yusuf demir kılıklı çakma on numara oyuncularını bize kitlememezler inşallah

Bu maçta herkes ekstrasini ortaya koyması lazım. Defansta özellikle kanatları çok iyi kullanan bir takım atletico. Pozisyon buluruz illaki ama bodo maçı gibi 3 tane net pozisyondan 1 tane atarsak cezayı keser atletico. Skoru korumak da apayrı meziyet. Hem 0 0 hem de gol atarsak açık bırakmamalıyiz. Lemina muhtemelen alvarez ile eşleşecek. Leminaya büyük iş düşüyor

Okan icin olum kalim maci. Su ana kadar ki her olum kalim macinda oldu.

Ulan adam hızlıydı zaten biliyorduk ama ben bizde bu kadar hızlı oynayacağını düşünmemiştim yalnız son 1.02 maç rakip duvar ölmesinden midir nedir bu hızını göremedik
Yaninda hareketli alan acan, bos kosu atip koridor yaratan kimse yok kac mactir.

Topu verip izliyorlar 20 metre oteden.

Yunus hic 10 numarada topla is yapmasa bile sadece oyle kosularla saneyi gole goturur nirmalde, onu da yapmadi

Bu maç farklı bir diziliş görür müyüz?

Okan hoca bu tarz durumlarda yapıyor böyle şeyler.

Onu bilmem ama hoca ozelinde refleks gorecegiz.

Hem bu mac , hem city maclarinda. Cunku kendi adina da vitrin maclari. Oyle olunca macin icinde oluyor.

İlk 2 sene sürekli hoca dokunuşu görüyorduk zaten. Geçen sene sırtını transfere yasladı. Bu sene de benzer şekilde.

Bir de Okan hoca açıklamalarında hep daha hırslı olurdu, Akhisar'la TS'yi 4-1 mi ne yenmişti o maçtan sonra bile hala "daha fazla gol atabilirdik" demişliği var. Bu sene bu hırsını ben kendi adıma göremiyorum.

Benim Akhisar'da, Başakşehir'de ve Galatasaray'ın ilk 2 senesinde tanıdığım Okan hoca gerçekten bir hocaydı. Şimdi ise idareci gibi.

Atletico'nun futbolu bize inanılmaz ters gelebilecek bir yapısı var keşke Real filan gelseymiş daha iyi olurmuş.

Muhtemelen biz sığırpress yaparsak adamlar bize sığırskor yapar.

İlk 2 sene sürekli hoca dokunuşu görüyorduk zaten. Geçen sene sırtını transfere yasladı. Bu sene de benzer şekilde.

Bir de Okan hoca açıklamalarında hep daha hırslı olurdu, Akhisar'la TS'yi 4-1 mi ne yenmişti o maçtan sonra bile hala "daha fazla gol atabilirdik" demişliği var. Bu sene bu hırsını ben kendi adıma göremiyorum.

Benim Akhisar'da, Başakşehir'de ve Galatasaray'ın ilk 2 senesinde tanıdığım Okan hoca gerçekten bir hocaydı. Şimdi ise idareci gibi.
Derbi galibiyeti yok, oyun zayif ve isteksiz bir goruntu var.

Bu sefer hep listebasi yaptigi sampiyonluk o kadar kolay gorunmuyor ilk defa. Fikstur olarak epey sorun yasayacagiz

Ulan bir sekil yensek gene cok farkli ihtimaller belirebilir ama hic umutlu degilim ya...

Surekli gaza geliyorum sonra oyuna bakinca, moralsizlik basiyor.

2 maçta 0 puan alsak dahi %90 çıkıyoruz üst tura.

Eğer bu maçtan 1 puan alırsak üst tura çıkmayı %100 garantiliyoruz.

2 maçta 0 puan alsak dahi %90 çıkıyoruz üst tura.

Eğer bu maçtan 1 puan alırsak üst tura çıkmayı %100 garantiliyoruz.
Bunun rahatlik olusturmamasi lazim aslinda.

9-16 ya bakinca hanigisi playoffta karsina gelirse lig fiksturu arasinda zorlu maclar eklenmis olacak.

Prag, az... Yasadik bunlari. Transfere ragmen bombos kadrolarla oynadik ettik.

Gunun sonunda donuo "ah ulan usg ve vasat monacodan 0 puan cikardik" diyecegiz. İnanilmaz fark yaratirdi.

süper kupa maçından sonra artık hiçbir sonuç beni üzemez.

Geri
Üst Alt