⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

yedekler: icardi, yunus (?), ahmed, yusuf, eren, günay, kaan, ilkay

stoper yok

daraldim

Fark yiyecez orasi kesin ama şu kadronun yetersizliği eksikliği midemi bulandırıyor artık.

haftasonu marmoush oynadi bence haaland banko ya
Haaland 1 aydır baya form olarak kötü durumda üst üste maçlardan baya yorgun oldugundan. En son bodo maçinda sprint bile atamamıştı. Marmuş hafta sonu gol atti iyide oynadigindan yine onla başlar haaland sonradan girer diye duşunuyorum.

Ugurcan
Sallai Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina Gundogan
Sara
Sane Osi

Ortasahayi kalabalik tutmak lazim. Barisin bi halta yaradigi yok zaten. Olsa neolur olmasa neolur. Boyle maclarda zaten gelse gelse 1 2 pozisyon gelir onlarinda icine ediyor zaten

Haaland 1 aydır baya form olarak kötü durumda üst üste maçlardan baya yorgun oldugundan. En son bodo maçinda sprint bile atamamıştı. Marmuş hafta sonu gol atti iyide oynadigindan yine onla başlar haaland sonradan girer diye duşunuyorum.
Ben de tottenham deplasmaninda yuzde yuzunde haaland dusuncesiyle benzer fikirdeyim ama 11de olup erken cikacagini dusunuyorum.

Ugurcan
Sallai Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina Gundogan
Sara
Sane Osi

Ortasahayi kalabalik tutmak lazim. Barisin bi halta yaradigi yok zaten. Olsa neolur olmasa neolur. Boyle maclarda zaten gelse gelse 1 2 pozisyon gelir onlarinda icine ediyor zaten

naptin renkdas

asil bu macta Baris lazim. City arkayi bos birakacak.

zıt kutuplarda yorumlar var ve hepsi saçma sapan tebrikler gscimbom ahalisi

Serhan Turk her seyin fotografini cekiyor en basta

20918.jpg

Su an geriden izliyorum, bizim basindan kim cesaret toplayip Pep'e soru soracak. (Kac kez denk gelir sonucta)

Ama soru ne kadar mantikli olacak acaba.

Cigdem hanim sordu - guzel de soru sordu be bravo.

Veli yigit - sane ve ilkay senin taktikleri biliyor, sence avantaj mi?

Baska soran olmadi

City'nin bizi sopalayacağı bir maç olmaz umarım :

231 (5).webp

sağ salim bitse şu iş de bir kaza çıkmasa ya.Ödüm kopuyor tek maçla lig de gidecek diye , şöyle saçma sapan takımlar daha denk gelmesin depte bize ulan.Gelin içeride verelim ağzınızın payını

Geri
Üst Alt