Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.433
- 8.775
- 1.588
Rahat yeneriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haaland 1 aydır baya form olarak kötü durumda üst üste maçlardan baya yorgun oldugundan. En son bodo maçinda sprint bile atamamıştı. Marmuş hafta sonu gol atti iyide oynadigindan yine onla başlar haaland sonradan girer diye duşunuyorum.haftasonu marmoush oynadi bence haaland banko ya
Ben de tottenham deplasmaninda yuzde yuzunde haaland dusuncesiyle benzer fikirdeyim ama 11de olup erken cikacagini dusunuyorum.Haaland 1 aydır baya form olarak kötü durumda üst üste maçlardan baya yorgun oldugundan. En son bodo maçinda sprint bile atamamıştı. Marmuş hafta sonu gol atti iyide oynadigindan yine onla başlar haaland sonradan girer diye duşunuyorum.
Ugurcan
Sallai Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina Gundogan
Sara
Sane Osi
Ortasahayi kalabalik tutmak lazim. Barisin bi halta yaradigi yok zaten. Olsa neolur olmasa neolur. Boyle maclarda zaten gelse gelse 1 2 pozisyon gelir onlarinda icine ediyor zaten
gayet iyi yedekler lemina ve kaan stoper alternatifi.yedekler: icardi, yunus (?), ahmed, yusuf, eren, günay, kaan, ilkay
stoper yok
daraldim