⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Hücum iyi ama defansta takım her maç kötüye gidiyor.
Eyüp ve Juve'ye 5 attık, hücum iyi.
Ancak Eyüp'ten 1, Juve'den 2 gol yedik.
Bu gidişle 3 maç sonra 5-5 berabere kalırız.
Sonraki maçta da 6-5 yeniliriz.
Acil müdahale şart.
Bu kadar futbolla kafayı bozmaya gerek yok. Dışarı çıkıp bir hava alın.

Ah ulan İnter gibi kazara bala göte bir final yapsak sokak ortasında ağlarım.

Teker teker ciddiye alarak tüm enerjimizle ve odaklanarak gittiğimiz sürece imkansız yoktur.

Başarabilirsiniz lan olm.

1771391559716.webp

ilk kehanetim buydu bu maçla ilgili. takımıma her zaman güveniyordum. 2. kehanetim yine yorum geçmişimde bulunabilir , ligdeki bütün maçları en az 2 farkla kazanmak ; allah'ım çok mu şey istiyorum ? :D

gece uyumadan önce 2013 real madrid maçı, 2014-2015 arsenal maçları dortmund maçları, östersund maçları, moskova deplasmanı porto deplasmanı, paris real 5-6ları, bilal kısalar, jose rodriguezler hepsi kafamda canlandı ve şerit gibi geçti.

asıl olması gereken bu büyüklüğe ulaştığımız için çok mutluyum. bu yolda çok çektik, hep hayal kırıklığına uğradık. en çok biz hak ettik.

hiç vazgeçmedik.

Gerek kadro kalitesi ile gerekse mevcut form durumu ile bu turun favorisi net olarak biziz. Keske şu sacma sapan union ve monaco yeilgileri olmasaydida şu maçı hiç oynamak zorunda kalmasaydik.
Sakatlar iyilesti, takimin form durumu her yıl oldugu gibi subat ayi ile birlikte tekrar yükselişe geçti. Juventus ise tam tersine düşüşte. Eğer bu turu gecemezsek ciddi hayal kırıklığı yaşarım.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
45 yıldır Galatasaray'ı az buçuk tanıdığımı düşünüyorum ama bu kadarınıda beklemiyordum :))

NE MUTLU GALATASARAYLİYİM DİYENE..

V2503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt