⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Elenecez bence
Yarın birimiz başlık açsın da sakin kafayla bir konuşalım. Sorumlunun hoca olduğu belli ama ben böyle şeylere çok kafayı takan bir adamım. Sorun daha çok mental mi fiziksel mi, ne eksik ne yanlış bir ortaya dökelim vallaha ben bu kafayla uyuyamam da.

Takımda baştan beri bir tutukluluk vardı. Sanki paralarını mı alamıyorlar acaba.

sadece gidecek paraya üzülürdüm şu akşamdan sonra, hoş ona da gider dolu olan bölgeye 4. adamını aldırır hocamız. yoksa ne bu seviyelerin takımı, ne de hocası olmadığımızı gösterdik. turu osimhen ve iç sahadaki taraftar aldırdı. gerisine şu akşamdan sonra çok paye veremiyorum.

Okan hoca ne olursa olsun her zaman arkasindaydim, yeri geldiginde sert elestirirdim ama su mactan sonra 5-2 den 10 kisi kalan rakibe 3-0 geriye düsmeyi net Hoca ya yazarim. Bu saatten sonra sezon sonu takimi sampiyon yapip görevini biraksin. 4 senedir hic bisey oturtamayan, bir düzeni olmayan bu takimda sucun oyuncuda degil hocada oldugu kesinlesmistir.

Bitik İlkay ın uzatmalardaki top tutması olmasa elenirdik. Fizik olarak bitik İlkay ile İcardi harici bütün oyuncuların eli ayağı birbirine dolanması rezilliktir.

Çok kötü bir oyun... bu kadar korkak bir oyun olamaz arkadaş... çok mutluyum aslında ama bir o kadar da mutsuzum... valla ben okan derken ne olursa olsun baskı yapıyor diye diyordum... böyle korkak oyun oynayacaksan daha da ağzımı açmam...

Aynı filmi 50 defa izledik. Avrupa deplasmanıbda köy tajımlatı bile pas pas etti bizi. Samiyen dışında top oynamayı bilmiyor bu takım. Bu okan bir halt başaramazdı kırmızı kartlar olmasaydı
Bence alakası yok, motive olunca gayet her yerde oynuyor takım. Takımda melo karakteri oyuncu eksikliği var

Kaç para kazandık bu turu geçmekle, prim falan vermeyin.

Geri
Üst Alt