Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.609
- 4.493
- 1.328
Biz öyle skoru korumalı düşük tempolu oyunu oynayamıyoruz maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın birimiz başlık açsın da sakin kafayla bir konuşalım. Sorumlunun hoca olduğu belli ama ben böyle şeylere çok kafayı takan bir adamım. Sorun daha çok mental mi fiziksel mi, ne eksik ne yanlış bir ortaya dökelim vallaha ben bu kafayla uyuyamam da.
Ne Burukluğu tarihin en büyük rezilliğinden döndükÇok daha rahat geçmeliydik turu bu yüzden BURUK bir sevinç var
ne ne ne barisin sayesinde gecildi bu tur her 2 mactada! elestirelimde dogru elestiri yapalim!!Cok sükür yarabbi, ama ne Okan hocadir nede Baris topcudur..
Avrupadan istediğin takımı getir juve o baskıyı yapar adamları 5 lemişsin ilk maç tabikide asılacaklar ben iyi bir ma çıkardığımızı düşünüyorumBukadar derken
Bence alakası yok, motive olunca gayet her yerde oynuyor takım. Takımda melo karakteri oyuncu eksikliği varAynı filmi 50 defa izledik. Avrupa deplasmanıbda köy tajımlatı bile pas pas etti bizi. Samiyen dışında top oynamayı bilmiyor bu takım. Bu okan bir halt başaramazdı kırmızı kartlar olmasaydı