⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

İki saat uyuyup sahura kalkarım. Sanki ben 120 dk koşmuş gibi bitkinim. İlk defa bir maçın maç sonu yorumlarını izlemeyeceğim

Okan Buruk resmen oyuncu seçimi ve taktik dehası olmadığını ve olamayacağını bir kere daha ispatlamış oldu.
Okan Buruk bu takımı ve bu kadroyu yönetemiyor.

Kenan, Conçecao ve Zhegrova gibi kanadımız yok. Adamlar peynir ekmek gibi Jakobs'u, Sallai'yi, Boey'i, Eren'i geçtiler. 6-7 gol yemediğimize şükredelim.

Osimhen ve Uğurcan maçta ayakta kalan isimlerdi. Girdikten sonra Singo ve İlkay da katkı verdi. Geri kalanı at çöpe bu maçta.

Lemina-Toreira ikilisi en berbat maçlarını oynadılar.

Özellikle Jakobs ve Sallai üzerine kanat oyuncuları geldiğinde arkasına kaçan adamları takip eden olmadı hiç.

Turu geçmek iyi ama geçiş şeklimiz baya kötüydü. Bu turu 90 dakikada bitirememek hemde rakip 45 dakika 10 kişiyken bunu yapamamak faciaydı. Uzatmada bile şanslıydık Zhegrova bomboş atsa eleniyorduk ama sonrasında Osimhen ve Barış'ın olağanüstü çabası turu kurtardı. Avrupa'da sonraki turda elensek bile başarılı bir sonuç aldığımızı söyleyebiliriz artık. Lig daha kritik hele de Alanya maçında bu yorgunlukla ne olacak bilemiyorum.

bu toreyranın da sanchezin de leminanında icardinin de sezon sonu direkt dehlenmesi lazım almancı ilkay kaan gibi bitikleri de gönderin.
Leminayıda son dönemde laubali görüyorum ama öyle böyle elimizdeki en iyi topçulardan şuan sezon sonu kesinlikle sağlam bir orta saha alınmalı bu takıma

bu toreyranın da sanchezin de leminanında icardinin de sezon sonu direkt dehlenmesi lazım almancı ilkay kaan gibi bitikleri de gönderin.
valla uzun zamandır diyorum, doymuş topçulardan arınmak lazım yeter. Omurgaya yeni dizayn şart, 5. seneye aynı adamlarla başlamak ahmaklık olur

Turu geçmek iyi ama geçiş şeklimiz baya kötüydü. Bu turu 90 dakikada bitirememek hemde rakip 45 dakika 10 kişiyken bunu yapamamak faciaydı. Uzatmada bile şanslıydık Zhegrova bomboş atsa eleniyorduk ama sonrasında Osimhen ve Barış'ın olağanüstü çabası turu kurtardı. Avrupa'da sonraki turda elensek bile başarılı bir sonuç aldığımızı söyleyebiliriz artık. Lig daha kritik hele de Alanya maçında bu yorgunlukla ne olacak bilemiyorum.
Concecao bizim yunustan beklediğimizi yapan versiyonu resmen manyak bişey

İlk maç forumda önüne gelen Juveliye çöp çekenlere de iyi oldu yok Kenan çöp yok Locatelli çöp yok Thuram çöp

Bizde kaçı oynarmış

Giren kanat otoban yaptı geçen hafta gidecekler listesinde diye yazılan Zhegrova bile deldi geçti bizi

Yav kabul edemiyorum, 2. devre adamlar 10 kişiyken top çevirip çevirip maçı bitirme taktiğini kabul edemiyorum. Zerre anlamı kalmıyor adamların 10 kişi olmasının. Tempo yap, hücum yap yooook. Üzerine adamlar topu kazandığında yaldır yaldır geliyor bizimkisi hâlâ top yapayım diye bide İlkay'ı alıyor oyuna. Yok abi maç kazanırken bile sevinmeyi unutturdu adam bize. Son 16'ya kaldık diye seviniyorum işte hepsi bu.

Geri
Üst Alt