⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

negatif olunmayacak bir gece değil, fenerle dalga geçerken dalga konusu olacaktık.
çok ciddiyetsizdi oyuncular.

2019 muydu neydi ilk 15 dakikada 3-0 olan ramosun panenka attığı real maçı vardı onda bile bu kadar gerilmemiştim köpek herifler 10 kişi hayvan gibi bastılar

Lemina nın röportaj da beden diline bak; ödü bokuna karışmış
yav bir ara okan ekrana geldi. yüzü kireç gibiydi
oyuncular sahada titriyor zaten. o anda bir oyuncu ne yapacağız diye hocaya dönüp baksa daha da kötü hisseder dedim kendi kendime.
bu gece bir mucize oldu. ama sevinemiyorum. o derece gerildim.

Ben takım oyunundan ziyade bireysel performanslara takıldım bu maç. Abi ayakta durabilen adam yoktu maçta. Hep bi kayma, düşme, faul bekleme. Ulan bir tane ikili mücadele kazanabilen olmadı hep ezildik. Yürüye yürüye oynamaya çalışmak da cabası. Anlamadım yani bu kadar düşük tempoyla nasıl maç kazanmayı düşünüyolar? Top yanından geçiyor ayağını uzatan yok, herifler yürüye ürüye bizim ceza sahasına girdiler maç boyu. Bir tane fiziki direnç gösteren yoktu.
Benim maçta en çok kurulduğum nokta bu oldu.

Sanchez Abdül seneye vedalasilmali, ya da biri yedekte beklemeli. 2 tane atletik olduğu kadar dengeli stoper lazım. O da 50 milyon Euro demek. Işimiz zor

yav bir ara okan ekrana geldi. yüzü kireç gibiydi
oyuncular sahada titriyor zaten. o anda bir oyuncu ne yapacağız diye hocaya dönüp baksa daha da kötü hisseder dedim kendi kendime.
bu gece bir mucize oldu. ama sevinemiyorum. o derece gerildim.
Kelly ve Zhegrova nın armağanı oldu. Yoksa 5 ya da 6 en azdı.

Takımı maça hazırlayamamış yine, tüm maç 10 kişiye bile aman yemeyelim havasında oynadık
Şimdiye kadar hiçbir maçta kontrollü, oyunu kilitleyen, iyi kapanan oyun oynayamadık, o oynatamıyor
İyi defansı oynatamadığı hini çıkışlsrda kimse ne yapacağını bilmiyor, kontralar heba oluyor
Davinson o oyuna uygun değil, bir de takımın yarısı başka yarısı başka havada oluyor
Takımda ayakları titremeyen, sakin kalabilen 2 adam vardı, Lang’ı 59’da, Sara’yı 70’te oyundan aldı
Hoca elinden geleni yaptı ama elenmeyi başaramadı
10 kişi rakibe boş yere 30 dk fazla koştuk, şimdi alanya maı da büyük riskte artık
Bence olamıycaz da, hasbel kader şanp olsak bile bu hocayla artık ayrılmak lazım

Geri
Üst Alt