⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Ardam Zhegrova ve Kelly ye duacıyız yoksa nahoş şeyler oluyordu, bokoto yemişişko oluyorduk Ardam, özbokuboncuklum 👀😍
119da sapladığımız gol sonrası şöyle rahatladım Azizim torino fatihim 👀😍
1772061197559.webp

Kanat savunmamıza kafa yormak şart. Topu ayağına alan istediğini yapıyor. Metehan mimaroğlu bile şov yapar bizim beklere.

Juve nesyri yi almış olsa o yapılan ortalardan muhakkak bir tane atardı. Turu fenere de borçluyuz. Jonathan David bitmiş leş gibi kalınlaşmış bide
Erayım ilk 10 dk boş kale kafa ile 2 gol atıyorlardı. Üzerine yattığın halı gibi silkiyorlardı neredeyse 👀😍

Okan hocamın yerinde olsam instada storyde osimhen fotosu paylaşır olmasan olmazdım yazarım

Abartmayın. O camianın derdi çok başka şu an. Çok başka dertleri var, öyle böyle patlamıyorlar. Takım içi karışmış durumda, hoca ve futbolcuların arasında sorunlar var. Futbolcularla taraftar arasında ciddi sorunlar var. Bir halt olmaz onlardan. Hepsini geçtim daha geçen hafta kendi sahalarında Forest maçında bugün bizim yaşadığımıza benzer bir rezillik yaşadılar.

Takım içinin karıştığına dair bugün yeni bir şey olmadıysa öyle bir şey olduğunu sanmıyorum... Sosyal medyada sallayıp duruyor herkes...

Ayrıca can suyu zaten "kötü durumdaki" birilerine hayat verme anlamına gelir... Adamlar haftasonu yaşadıkları travmanın ardından çöküşün eşiğinde zaten biliyoruz ama şu rezilliği izleyince "bunları geçebiliriz" hissine kapılmıştır taraftar olarak... Eğer yarın biraz olsun iyi performans gösterirlerse camiaları yeniden umutlanırlar... Hele bir durun sezon sonunu bekleyelim en azından derler...

Hocayı kovalım bu takım yarı finali dahi görür yeter ki hocayı gönderip adam gibi birini getirsinler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trt de pozitif tarafından bakalım diyor sunucu, yorumcularda manidar bir gülümseme

Geri
Üst Alt