⚽ CL 25/26 Play-off M:2 | Juventus 3-2 Galatasaray | MS | 25 Şubat | TRT 1

Ondan da emin değilim. En azından görmek de lazım
En azindan denemek lazim evet. Ama oynadigi sürede bugün ben oranin adamiyim dedi resmen. Digerleri ne yapiyor sag sola top ceviriyor ne dikine oynamak var ne birsey. Ilk defa bi orta sahamiz dikine yaptigi pasla gol attirdi bugün. Üstelik topuda cok iyi sürebiliyor. Ikili mücadelede zaten hepsinden iyi ve hava toplarda zaten üstün. Hoca bile basin toplantisinda evet bi opsiyon kazandik dedi.

Lemina-Torreira orta sahasının son kullanma tarihi geçti. Gözler de alıştı iyice, garipsemiyoruz yapamadıklarını. Singo'nun dribblingleri uyandırmıştır birilerini umarım. Lemina gelecek sezondan itibaren stoperi ve 6numarayı yedekleyecek biri olur en fazla. Sara 8 numara. Torreira hala para ederken satılmalı, iyi bonservis getirebilir.

Sezon başından beri boşuna mı bunlara bir alternatif lazım diye inliyoruz... Nhaga'yı kullanabilsek bari birkaç maçta dicem ama oynatmaz Okan kritik dönemeçlerde kolay kolay...

Bu arada ilk yarı neyse de 2. yarı 10 kişi iken ezilmek yakışmadı.
Büyük ihtimal sığır pres için gücümüz yoktu.
Işin kötüsü şimdi Göztepe ve bjk da aynısını yapacak ve çare bulamayacağız.

Juventus tempo yapıp kanatları kullanmak dışında bir şey yapmadı ki... Tamamen bizim temposuz mıymıy sürekli geri paslı ve nihayetinde mecburen uzun toplu skoru koruma oyunumuz yüzünden... Frankfurt maçında da 1-0 olunca aynı futbolu oynamaya kalktık ne olduğunu anlamadan 1-3 oldu...

Hoca tempoyu düşürün pas yapın deyince birden yardımlaşma sıfır, kimsenin ayağında top olan oyuncuya yaklaşıp pas opsiyonu olamadığı, rakip sadece birebir normal bir baskı yaptığı anda çok kolay gerileyen ve uzun vurmak zorunda kalan dandik bir takıma dönüşüyoruz... Üçgen kurmak, sürekli top istemek, yakın oynamak falan yok... Driblingle oyunu rahatlatabilen de yok... Singo girince bir kere yaptı golle sonuçlandı...

Gelelim gecenin z raporuna
Öncelikle adamlar 10 kişi kalınca ekstra koştu ve açıklarını kapattı. Rakip 10 kişi kalınca bizdeki rehavet onları ileriye itti. Koşu mesafelerinde 10 kişi kalmış takımın gerisinde kaldık. Jakops kötü günündeydi. Singoyu sag bekte isterdim. Maçın bir sürü kırılma anı oldu. Oyun ortadayken sancezin hatası sonra osimhenin 0 0 iken perinin kurtardığı. On kişi kalınca hırs yapmaları son dakika zegrovanın kaçırdığı hepsine ayrı kitap yazılır. Neticede juve gerçekten çok iyi oynadı.
Takımın bu maçtan ders çıkarması lazım hem de çok ders çıkarması lazım

Juventus tempo yapıp kanatları kullanmak dışında bir şey yapmadı ki... Tamamen bizim temposuz mıymıy sürekli geri paslı ve nihayetinde mecburen uzun toplu skoru koruma oyunumuz yüzünden... Frankfurt maçında da 1-0 olunca aynı futbolu oynamaya kalktık ne olduğunu anlamadan 1-3 oldu...

Hoca tempoyu düşürün pas yapın deyince birden yardımlaşma sıfır, kimsenin ayağında top olan oyuncuya yaklaşıp pas opsiyonu olamadığı, rakip sadece birebir normal bir baskı yaptığı anda çok kolay gerileyen ve uzun vurmak zorunda kalan dandik bir takıma dönüşüyoruz... Üçgen kurmak, sürekli top istemek, yakın oynamak falan yok... Driblingle oyunu rahatlatabilen de yok... Singo girince bir kere yaptı golle sonuçlandı...
Kesinlikle katılıyorum kanatlarını çok iyi kullandılar.

O iş 4.sene önce de yoktu bugun de yok muhtemelen seneye de olmayacak hatta
OB 50.yil kalsa orada da olmayacagina ben ikna oldum , ümidimi kestim tamamen. Yok yani takım set planı çizilmiyor bununla alakali antrenmanlar falan yapmıyor belli ki. 1 gr gelişme olur yoksa yani.

En azindan denemek lazim evet. Ama oynadigi sürede bugün ben oranin adamiyim dedi resmen. Digerleri ne yapiyor sag sola top ceviriyor ne dikine oynamak var ne birsey. Ilk defa bi orta sahamiz dikine yaptigi pasla gol attirdi bugün. Üstelik topuda cok iyi sürebiliyor. Ikili mücadelede zaten hepsinden iyi ve hava toplarda zaten üstün. Hoca bile basin toplantisinda evet bi opsiyon kazandik dedi.
Evet, en azından boşluklara dripling atabiliyor. O konuda tereddütüm yok fakat o bölgede ilk top kontrolü de önemli

O dediğin ilk yarıda belki ama 10 kişi kalmışken rakip sahaya yerleşmeliydik. Bence enerjimiz yoktu. Konya maçı da böyleydi. Hatta bazen maç maç bireysel düşüşler de oluyor. X topçu maçta extra dripling atıyor sonra maç bitene kadar kayboluyor.

Maça kalp dayanmaz. 3-0 olduktan sonra feci bir bas agrisi geldi, hala geçmedi. Turu geçtiğimize pek sevinemedim. İnsallah Liverpool gelmez öbür turda.

bu arada gerginlikten unutmuşum 3-1'den sonra bile gol yiyecektik.
zhegrova çaprazdan çok rahat gitmiş
yani herifler çözülmeye başlamışken bile giremedik tam olarak oyuna.

Top teknigi diyorsunuz, biz bikere o tip oyuncu ile oynamiyoruz 6da deep playmaker gibi. Orda bizde daha cok kesici oyuncu lazim holding 6 gibi. Bu yüzden singo oraya bilcilmis kaftan gibi. Adam hem kesici hem hizli hem hava toplarinda cok iyi hemde dendigi kadar kötü tekniyi yok ve üstelik top sürebiliyor daha ne olsun? Lemina ve torreiranin form grafigine bakinca mecburuz sanki singoyu orda denemeye. Bugün attirdgi gol ve gösterdigi performans ile baslangici yapti.

1772073124675.webp

Geri
Üst Alt