- 21 Haziran 2011
- 27.107
- 7.270
- 2.238
İlk yarıyı ezilmeden geçebilirsek ikinci yarı rakibi zorlarız ilk yarı dengeli oyun anlayışı benimsenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla övmeBu sezon gerçekten ŞL'ye doydum yav. Şaka maka 11. ŞL maçına çıkıyoruz. En son totalde 8 maç yaptığımız, son 16'da elendiğimizde Nisan'da şampiyonluğu vermiştik.
Takımın bu sene iyi yaptığı şeylerin hakkını vermek lazım.
Normalde böyle bir büyük maçta tek bir kişiyi konu alan koreografi olmamalı ama tüm oyuncularımız Osimhen'e saygı duyuyor Osimhen bunu hakediyor takımın lideri tüm Dünya çapında ses getiren bir koreogafi şovu olacaktır
@Naci Liboşİlk yarıyı ezilmeden geçebilirsek ikinci yarı rakibi zorlarız ilk yarı dengeli oyun anlayışı benimsenmeli

Baya yoğun bir talep var hesaplardan gün boyu baskı kurulmalıİnadına full reklam girecekler görürsün.
Kendi sahamızda köy takımları dışında ne zaman ezildiğimizi gördün?İlk yarıyı ezilmeden geçebilirsek ikinci yarı rakibi zorlarız ilk yarı dengeli oyun anlayışı benimsenmeli
Okan hocam verir o maçı iyi olmuş erken uyanmanÇok rüya gören birisiyim ama maçlarla ilgili rüya fazla görmem. Böyle 2-3 yılda bir ancak herhalde.
Bu gece maçı rüyamda gördüm. Nedense maç Olimpiyatta oynanıyordu. 45+8'de BAY ile 1:0 öne geçiyorduk. Nasıl eziyoruz adamları öyle böyle değil. Devre arası 19 dakika sürdüğü için ne oluyor lan FB gibi bir pislikler mi çeviriyor bunlar diye düşünüyorduk. Hatta foruma girip bununla ilgili bir şeyler yazıyordum ben de. Ikinci yarının başında ise Davinson ile Konate hava topuna çıkıyordu, Davinson Konate'yi ters bir vuruşa zorlayıp kendi kalesine atmasını sağlıyordu ve durum 2:0 oluyordu.
Sonra ekranın sol köşesinde ne göreyim. UEFA bütün maçların Aggregate skorunu veriyordu ve bizim maçta durum Agg 4-2 diye yazıyordu ve skor bizim lehimizeydi. Yani oynadığımız maç ilk maçın rövanşıydı rüyamda. Maçın devamında biz bunları ezmeye devam ediyorduk, Liverpool'lu topçular sinirden çimleri dövüyordu adeta. Maçın sonucunu görmeden 70. dakika civarı uyandım maalesef.
HAYDI CIMBOM!!!